Γεννητούρια για Χρύσα Μιχαλοπούλου-Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Το φύλο του μωρού

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ανερχόμενη ηθοποιός που μας μάγεψε με το ντεμπούντο της στην τηλεόραση και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διάσημος σεφ. Το ζευγάρι στο παρελθόν είχε ποστάρει κοινή φωτογραφία στο instagram και οι φήμες είχαν ήδη φουντώσει για τους δυο τους.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έγινε για πρώτη φορά μαμά

Γέννησε η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η ανερχόμενη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε στη ζωή τους για να τη γεμίσει με αγάπη και ευτυχία. Ο σεφ και η ηθοποιός είναι τρισευτυχισμένοι και δεν χορταίνουν να κρατούν στην αγκαλιά το μωρό τους.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και αμέσως έκανε σχέδια για οικογένεια καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε στο πρόσωπο της νεαρής ηθοποιού τη γυναίκα της ζωής του. Η όμορφη Χρύσα «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το ρόλο της στη σειρά «Μόλις χθες» και πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιό με πολύ μέλλον στη δουλειά της. Πλέον θα είναι μια ευτυχισμένη μανούλα και θα εξελιχθεί σε μια σπουδαία ηθοποιό.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»