Ο Θαλάσσιος Μουστακαλής Λέοντας Είναι Ο Νέος Κολλητός Των Ψαράδων (vid)

Ο Θαλάσσιος Μουστακαλής Λέοντας Είναι Ο Νέος Κολλητός Των Ψαράδων

Θαλάσσιο λιοντάρι: Πιστεύατε πως ένα θαλάσσιο λιοντάρι μπορεί να γίνει κολλητός με ανθρώπους; Και όμως γίνεται! Ο λόγος για τον Μπόριαν, ο οποίος είναι ο καλύτερος φίλος με τους ψαράδες ενός ρωσικού ψαράδικου τα τελευταία 3 χρόνια.

Και είναι τόσο όμορφη και παράξενη αυτή η φιλία ανάμεσα στους ναύτες και το θαλάσσιο λιοντάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για μια γλυκύτατη ταινία κινουμένων σχεδίων.
Στο βίντεο που γυρίστηκε από το κατάστρωμα του ψαράδικου κι έγινε αμέσως viral, μπορείτε να ακούσετε τον ναύτη να φωνάζει: «Μπόριαν».

Γρήγορα ο θαλάσσιος λέοντας εμφανίζεται και ο άντρας του προσφέρει ένα λαχταριστό ψαράκι.

Λένε στο αξιολάτρευτο ζώο με τα απίθανα μουστάκι να έρθει πιο κοντά και να πηδήξει ώστε να μπορέσει να φάει τη νόστιμη λιχουδιά.

«Βρήκαμε αυτό τον θαλάσσιο λέοντα πριν 3 χρόνια στον Βερίγγειο Πορθμό» λέει το πλήρωμα του ρωσικού ψαράδικου που ανέβασε το βίντεο στα social media.

«Ήταν μόνος του. Τον ταΐσαμε ψάρια και του δώσαμε το όνομα Μπόριαν. Έπαιξε και κολύμπησε μακριά» εξηγούν οι ναύτες.

«Και τώρα εδώ και τρία χρόνια, όταν περνάμε από τον Βερίγγειο Πορθμό – τέσσερις φορές τον χρόνο – φωνάζουμε Μπόριαν από το κατάστρωμα κι αυτός και ολόκληρη η οικογένειά του ήδη έχουν ξεκινήσει για να φτάσουν στο πλοίο. Τρώει, παίζει και μας συνοδεύει στην πορεία μας» λέει το πλήρωμα του ψαράδικου.

Το βίντεο με το αξιολάτρευτο θαλάσσιο λιοντάρι ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες να γοητεύονται από την όμορφη αυτή ιστορία.
«Ο Μπόριαν είναι κανονικός άνθρωπος!» σχολίασε με θαυμασμό κάποιος σχολιαστής.

«Σκυλιά της θάλασσας! Εντυπωσιακό!» έγραψε ένας άλλος.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό