Ο Μοναχικός Σκύλος Στο Καταφύγιο Ζητούσε Μόνο Μια Ευκαιρία Τα Τελευταία 7 Χρόνια

Ο Μοναχικός Σκύλος Στο Καταφύγιο Ζητούσε Μόνο Μια Ευκαιρία Τα Τελευταία 7 Χρόνια

Μας σπάραξε την καρδιά.. Η γλυκύτατη σκυλίτσα ζητούσε μια «δεύτερη ευκαιρία» στη ζωή μετά από 7 χρόνια στο καταφύγιο..

Η Shelter προσπαθεί να βρει ένα νέο σπίτι για ένα από τα παλαιότερα σκυλιά της… χρησιμοποιώντας μια σπαρακτική φωτογραφία που λέει ολόκληρη την ιστορία της.

Το Ginger είναι ένα μείγμα Labrador retriever που βρίσκεται στη λίμνη των Ozarks στην παραλία Osage, στο Μιζούρι. Είναι ένα καλό σκυλί που του αρέσει να παίζει… αλλά δυστυχώς, κανείς δεν της έδωσε ποτέ σπίτι.

Βρίσκεται στο Dogwood Animal Shelter για σχεδόν οκτώ χρόνια, περιμένοντας πίσω από τα κάγκελα καθώς άλλα σκυλιά υιοθετούνται.

Αλλά το καταφύγιο ελπίζει ότι κάποιος θα πάρει μια ευκαιρία για το Τζίντζερ, μόλις δουν πόσο καιρό περίμενε το φτωχό κορίτσι:

Μια viral φωτογραφία δείχνει την Τζίντζερ να φαίνεται λυπημένη στο ρείθρο της, ενώ μια Το σημάδι έξω λέει την ιστορία της:

«Γεια! Είμαι η Τζίντζερ! Περίμενα εδώ 7 χρόνια, 9 μήνες, 2 εβδομάδες και 2 ημέρες.”

“Εγώ Είμαι καλό κορίτσι! Υπόσχομαι! Χρειάζομαι απλώς μια 2η ευκαιρία.”

Είναι μια φωτογραφία που τραβάει την καρδιά και σίγουρα έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου: αυτή τη στιγμή έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 14.000 φορές μέσα σε μια μέρα.

Το κάνει πρέπει να είναι το μόνο κατοικίδιο στο σπίτι, αλλά εκτός από αυτό είναι απλώς ένα καλό σκυλί που ψάχνει σπίτι. Είναι σίγουρο ότι θα σας αγαπήσει για πάντα που της έδωσε τη «δεύτερη ευκαιρία» που περίμενε.

Ελπίζουμε η Τζίντζερ να βρει σπίτι σύντομα! Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επισκεφτείτε ή να επικοινωνήσετε με το Καταφύγιο Ζώων Dogwood και να συμπληρώσετε μια αίτηση!

Ας βρούμε σπίτι για αυτόν τον φτωχό σκύλο! Διαδώστε τα νέα κοινοποιώντας αυτήν την ιστορία!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό