Άνδρας Σώζει Ηλικιωμένο Σκυλάκι Από Τον Δρόμο Αλλά Η Γυναίκα Του Δεν Του Επιτρέπει Να Το Υιοθετήσει

Άνδρας Σώζει Ηλικιωμένο Σκυλάκι Από Τον Δρόμο Αλλά Η Γυναίκα Του Δεν Του Επιτρέπει Να Το Υιοθετήσει

Όπως και για κάποιους ανθρώπους έτσι και για κάποια ζώα η ζωή ήταν και άτυχη και άδικη. Για την γλυκύτατη Φαίη, όλα άλλαξαν ένα απόγευμα όταν ταλαιπωρημένη περιπλανιόταν με μεγάλο κίνδυνο σε έναν αυτοκινητόδρομο με εκατοντάδες αυτοκίνητα.

Ένας άνδρας παρατήρησε τον ηλικιωμένο Τσιουάουα και τράβηξε για να τη σώσει, αλλά η ζωή θα έπαιρνε μια άλλη παράκαμψη πριν την πάρει για πάντα σπίτι.

Η 10χρονη Τσιουάουα δεν της αξίζει τίποτα από αυτά που έπρεπε να περάσει. Κανείς δεν ήξερε πόσο καιρό ήταν εκεί σε αυτόν τον δρόμο, αλλά σίγουρα την είχαν εγκαταλείψει. Ευτυχώς, αυτός ο Καλός Σαμαρείτης βρέθηκε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για να τη βοηθήσει εκείνη την ημέρα. Την έβαλε στο αυτοκίνητό του και πήγε σπίτι.

Ο άντρας ήθελε να κρατήσει τη Φαίη τόσο πολύ, αλλά η γυναίκα του είπε ότι δεν μπορούσαν. Έτσι δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάει το ηλικιωμένο σκυλί στο Baldwin Park Animal Services. Μισούσε να το κάνει αυτό σε έναν σκύλο που είχε περάσει τόσα πολλά στη ζωή του, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο.

Αλλά όπως θα το είχε η μοίρα, ένας άλλος άντρας σχεδίαζε να υιοθετήσει ένα σκυλί για τα 50α γενέθλιά του. Είδε τη Φαίη και έπρεπε να την έχει! Το ηλικιωμένο κορίτσι δεν ήταν σε καλή φόρμα, αλλά ήξερε ότι μπορούσε να της προσφέρει το τέλειο σπίτι και ζωή.

Αυτή η τελευταία φωτογραφία τα λέει όλα. Η Φαίη ήταν τόσο χαρούμενη που είχε αγάπη στη ζωή της, γι’ αυτό ευχαρίστησε τον νέο της μπαμπά για τη δεύτερη ευκαιρία.

Δεν είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να υιοθετήσουν έναν ηλικιωμένο σκύλο κοντά στο τέλος της ζωής του, αλλά αυτός ο δεν το βλέπω καθόλου έτσι! Θα έκανε τα υπόλοιπα χρόνια της Fae τα καλύτερα και θα της έδειχνε τη ζωή που πραγματικά της άξιζε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό