Νεαρός Ρισκάρει Την Ζωή Του Σε Αυτοκινητόδρομο Για Να Σώσει Τραυματισμένο Αγριογούρουνο

Νεαρός Ρισκάρει Την Ζωή Του Σε Αυτοκινητόδρομο Για Να Σώσει Τραυματισμένο Αγριογούρουνο

Αγριογούρουνο: Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο ένας νεαρός άνδρας στη Σιγκαπούρη δεν διστάζει λεπτό να ρισκάρει την ζωή του σε πολυσύχνατο αυτοκινητόδρομο για να σώσει τραυματισμένο αγριογούρουνο που ήταν στη μέση του δρόμου.

Την είδηση ​​ανέφερε η SG Road Vigilante στην ομάδα τους στο Facebook , όπου μοιράστηκαν επίσης το βίντεο που δείχνει τη συμπονετική χειρονομία του νεαρού με το ζώο.
Η στιγμή που έφτασε στον δρόμο καταγράφηκε, ο μεσαίου μεγέθους κάπρος καθόταν πολύ ήρεμα, αγνοώντας τον κίνδυνο στον οποίο εκτέθηκε. Έμοιαζε σαστισμένος και ακίνητος, αλλά όχι ο νεαρός που τον είδε και άπλωσε το χέρι του για να προσπαθήσει να τον τραβήξει έξω.

Ο άνδρας έβαλε το χέρι του στην πλάτη του ζώου, το οποίο άργησε να αντιδράει και κινήθηκε πολύ αργά, χωρίς καν να κοιτάξει τον νεαρό που τον άγγιξε. Δεδομένου ότι, αυτό το άτομο δεν δίστασε να τον κρατήσει στην αγκαλιά του για να τον βοηθήσει ακριβώς όταν δύο μοτοσυκλέτες σταμάτησαν μπροστά τους , αν και δεν ήταν εύκολο.

Ο κάπρος έπεσε ξανά στο έδαφος αλλά δεν κινούταν κανονικά, φαινόταν να τραυματίστηκε.

Επίμονος και εργατικός, ο νεαρός δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να το πάρει για δεύτερη φορά , κάτι που πέτυχε, αφήνοντάς το στην αριστερή πλευρά του αυτοκινητόδρομου. Μακριά από αυτοκίνητα.

Χωρίς να ξέρουμε αν ο κάπρος κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του χωρίς προβλήματα, ήταν δυνατό να φανεί στα τελευταία δευτερόλεπτα της ηχογράφησης ότι του ήταν δύσκολο να περπατήσει και έπεφτε , αλλά ήταν τυχερός που εμφανίστηκε αυτό το ευγενικό άτομο για να τον σώσει από ένα τρομερό ατύχημα που θα μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία. Οι χρήστες του Facebook εξέφρασαν την ανησυχία τους για αυτό, αλλά ευχαρίστησαν το αγόρι για την υποστήριξή του ούτως ή άλλως. «Ω, όχι, φαίνεται ότι ο κάπρος είναι θανάσιμα τραυματισμένος, αλλά μπράβο στον Σαμαρείτη. Γενναίος νεαρός », σχολίασε κάποιος στην ανάρτηση .

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό