Σπουδαία κίνηση Γιώργου Μαζωνάκη: Μαγείρεψε Για Άπορους Την Τσικνοπέμπτη

Σπουδαία κίνηση Γιώργου Μαζωνάκη: Μαγείρεψε Για Άπορους Την Τσικνοπέμπτη

Γιώργος Μαζωνάκης: Άλλη μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ο Γιώργος Μαζωνάκης για ακόμη μια φορά έδειξε τις ευαισθησίες του και βρέθηκε στο πλευρό άπορων συμπολιτών μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στον Κεραμεικό, φόρεσε τα γάντια του και μαζί με τους εθελοντές της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο άλλος άνθρωπος” ετοίμασαν φαγητό για τους άπορους συμπολίτες μας.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram, λέγοντας πως αυτή είναι η καλύτερη Τσικνοπέμπτη της ζωής του.

“Ο Άλλος Άνθρωπος βρίσκεται μέσα μας και είναι ελεύθερος και δυνατός… Η καλύτερη Τσικνοπέμπτη της ζωής μου”, έγραψε ο Γιώργος Μαζωνάκης στις εικόνες που μοιράστηκε.

Ποιος είναι “Ο άλλος άνθρωπος”

“Ο άλλος άνθρωπος” αποτελεί πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011. Η ομάδα μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων σε καθημερινή βάση, ενώ από το 2015 λειτουργεί χώρος 230 τ.μ. στο Μεταξουργείο ως αποθήκη για τα τρόφιμα και ως Κέντρο Ημέρας. Μάλιστα, η δράση έχει πλέον επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ενώ έχει στηριχτεί από παρόμοιες ομάδες του εξωτερικού.

Related posts

Είπε μόνο 2 λέξεις: Η Κόνι Μεταξά απαντάει για το “διαζύγιο” με τον Μάριο Καπότση, για 1η φορά

Αντί για πλαστική: Η οικονομική & αναίμακτη αισθητική παρέμβαση που άλλαξε το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά

Τρέλανε τους Ευρωπαίους η Σάττι: Το έξυπνο τρικ του Φωκά πάνω στην σκηνή που κάνει όλο το στάδιο να σείεται