Νέα Φιλαδέλφεια: Εθελοντές Βάζουν Ταΐστρες-Ποτίστρες Για Τα Αδέσποτα Βιδωμένες Στο Έδαφος

Νέα Φιλαδέλφεια: Εθελοντές Βάζουν Ταΐστρες-Ποτίστρες Για Τα Αδέσποτα Βιδωμένες Στο Έδαφος

Νέα Φιλαδέλφεια: Μια σπουδαία πρωτοβουλία στη Νέα Φιλαδέλφεια.. Τρεις υπέροχες ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδεσποτάκια τοποθέτησαν εθελοντές σε σημεία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Maria Mizeraki και ο Χρηστος Φιλοζωικό θέλοντας να κάνουν ένα δωράκι στα αδεσποτάκια της περιοχής, που προσπαθούν να επιβιώσουν στους δρόμους, αποφάσισαν να βάλουν ταΐστρες και ποτίστρες στα σημεία που σιτίζει η κ. Maria Mizeraki. Οι θέσεις αυτές είναι γατοαποικίες.

Οι ταΐστρες, που είναι χορηγία στην κ. Mizeraki και μπήκαν με την άδεια φυσικά του δήμου, δεν είναι απλές ταΐστρες. Είναι φτιαγμένες από κόντρα πλακέ θαλάσσης, περασμένες με βερνίκι και βαμμένες για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Είναι βιδωμένες στο έδαφος με μεταλλικά ούπατ, τα οποία στη συνέχεια καλύφθηκαν με τσιμέντο ταχείας πήξεως για να μην μπορεί να αφαιρεθούν.

Αξίζει να τονίσουμε ότι πρόκειται καθαρά για ιδιωτική πρωτοβουλία, με έξοδα αποκλειστικά της κ. Mizeraki.

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές και την πρωτοβουλία τους αυτή. Ελπίζουμε να μην τις καταστρέψει κάποιος, όπως δυστυχώς γίνεται σε πολλές περιπτώσεις. Ήδη ένα κάτοικος που ζει κοντά σε μία από αυτές, έδειξε τη δυσαρέσκειά του, καθώς δεν θέλει αδέσποτα εκεί.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό