Ράδιο Αρβύλα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τον σταθμό

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί οριστικά παρελθόν από το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και τον ΑΝΤ1, μετά τις καταγγελίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας για revenge porn σε βάρος πρώην συντρόφου του.

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε live στην έναρξη της εκπομπής πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν πρόκειται να επανέλθει στην εκπομπή, εκφράζοντας τον θυμό του για την στάση του πρώην, πλέον, συμπαρουσιαστή τους.

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.»

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις πως το «Βινύλιο» της Παρασκευής δεν θα μεταδοθεί, καθώς ήταν προγραμματισμένο ένα πάρτι αλλά κανείς δεν έχει διάθεση για πάρτι μετά από όσα μεσολάβησαν.

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»