Μυτιλήνη: Κατάστημα Παιχνιδιών Λατρεύει Τα Ζώα Και Εκείνα Το Απολαμβάνουν

Μυτιλήνη: Κατάστημα Παιχνιδιών Λατρεύει Τα Ζώα Και Εκείνα Το Απολαμβάνουν

Ακόμη ένα μαγαζί που αξίζει την διαφήμιση καθώς αποτελεί παράδειγμα για όλους μας, σε μια εποχή που πασχίζουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία στη κοινωνία μας. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε κάνει τεράστια βήματα προόδου.

Πρόκειται για το κατάστημα παιχνιδιών Svoura Mitilini που βρίσκεται στη Μυτιλήνη της Λέσβου. Ένας χώρος φτιαγμένος με αγάπη για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα παιδιά!! Και φυσικά ένας pet friendly χώρος.

Τα μαγαζιά που αγαπούν και φροντίζουν ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Οι εικόνες με φροντισμένα ζωάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα σε ένα μαγαζί είναι πολύ συγκινητικές. Και ευτυχώς συχνές. Και για αυτό εμείς που αγαπάμε τα ζώα και τα θέλουμε δίπλα μας θα πρέπει να τα στηρίζουμε.

Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, τα περισσότερα καταστήματα δεν τα θέλουν. Ούτε μέσα ούτε απέξω. Πολλά μάλιστα κάνουν τα πάντα για να τα διώξουν. Είναι κάτι που όλοι έχουμε δει. Όμως σιγά σιγά τα πράγματα αλλάζουν. Και ίσως στο μέλλον οι όμορφες εικόνες γίνουν ακόμα πιο πολλές.

Στη φωτογραφία είναι η γλυκιά κανελί Roxy με την παρέα της. Ποζάρουν κανονικά για φωτογραφία.

Τα ζώα είναι μέλη της οικογένειάς μας.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό