Μια Γυναίκα Που Θηλάζει Τρέχει να Σώσει Χήνα από Επίθεση Αετού

«Ήξερε πού ήταν η ασφάλεια και ότι η μαμά πάντα τη βοηθάει!»

Γνωρίστε τη Φράνκι — μια αγαπημένη κατοικίδιο χήνα που κατέχει μια τεράστια θέση στην καρδιά της μαμάς Κέιτ.

Τις προάλλες, η Κέιτ βρισκόταν στο σπίτι και θήλαζε την κόρη της όταν η ηρεμία εκείνης της γαλήνιας στιγμής διαλύθηκε σε μια στιγμή. Η Φράνκι, που ξεκουραζόταν μπροστά, βρέθηκε ξαφνικά σε πραγματικό πρόβλημα — και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

“Ήμασταν στη μέση της αλλαγής πάμπερς και ταΐσματος πριν τον ύπνο. Άκουσα τον Φράνκι να μας ειδοποιεί”, είπε η Κέιτ στο The Dodo.

Αποδείχθηκε ότι ένας αετός είχε πέσει από τον ουρανό για να επιτεθεί στον Φράνκι. Αλλά ευτυχώς, παρόλο που ασχολούταν με το θηλασμό του μωρού της, η Cait δεν δίστασε να βιαστεί και να τη σώσει.

Αυτή είναι η στιγμή στο βίντεο:

@frankythegoose Keep the comments coming And I’ll feature my favourite — you guys are killing us 🤣🤣🤣 #frankiethegoose #frankythegoose #badeagleattack #northsaanich #vancouverisland #goose ♬ original sound – Mikey

Χάρη στον Φράνκι που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου , η Κέιτ μπόρεσε να διώξει εγκαίρως τον αετό — ακόμα κι ενώ τα χέρια της ήταν κυριολεκτικά γεμάτα.

“Η Φράνκι τα πάει περίφημα! Ήταν λίγο ταραγμένη, αλλά σωματικά είναι καλά – χωρίς τρυπήματα”, είπε η Κέιτ. “Είμαι τόσο περήφανη για αυτήν. Ήξερε πού ήταν η ασφάλεια και ότι η μαμά πάντα τη βοηθά!”

Για την Κέιτ, δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανε για να προστατεύσει τον Φράνκι, τον οποίο αποκαλεί «βασικό μέλος του νοικοκυριού». Και παρόλο που η κόρη της είναι ακόμα πολύ μικρή για να καταλάβει τη δράση στην οποία συμμετείχε εκείνη την ημέρα, το κίνητρο πίσω από αυτό είναι κάτι που η μαμά της σχεδιάζει να τη μεγαλώσει γνωρίζοντας.

«Είναι τόσο κρίσιμο να ενσταλάξουμε σεβασμό και αγάπη για όλες τις ψυχές σε αυτή τη γη μέσω των παιδιών μας», είπε η Cait.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό