Μας Τρέλανε! Σκύλος Υιοθετείται Με Όρο Να Πάρει Μαζί Το Πιάτο Του – Φωτογραφίες

Σκύλος Υιοθετείται Με Όρο Να Πάρει Μαζί Το Πιάτο Του

Σκύλος: Η απίθανη ιστορία του συγκεκριμένου σκυλιού κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προέρχεται από την Αμερική. Το συγκεκριμένο κουτάβι ονομάζεται Oliver και ποτέ δεν αποχωρίζεται το πιάτο του φαγητού του. Ακόμη και όταν υιοθετήθηκε έθεσε ως…όρο θα μπορούσαμε να πούμε να το πάρει μαζί του με τον τρόπο του.

Η ιστορία του Oliver

Ο Oliver είναι ένα άστεγο κουτάβι που πήγε στην αυλή μιας οικογένειας στο Μέμφις του Τενεσί (ΗΠΑ). Ο έλεγχος των ζώων πήγε να τον ψάξει, αλλά κάθε φορά που κάποιος τον πλησίαζε, πηδούσε πάνω από το φράχτη και έφευγε από την αυλή, σαν να ήταν παιχνίδι. Μέχρι που οι διασώστες έκαναν μια ανθρώπινη παγίδα για να τον πιάσουν και τελικά τον πήγαν στο Memphis Animal Services.

Το προσωπικό του καταφυγίου πιστεύει ότι ο Oliver ίσως είχε ένα σπίτι σε κάποιο σημείο, καθώς είναι ένας πολύ έξυπνος σκύλος που αγαπάει τα τρόφιμα και τις λιχουδιές, και ήξερε ότι αν άκουγε και συμπεριφερόταν καλά, θα λάμβανε πολλά από αυτά.

Η Katie Pemberton, ειδικός της κοινότητας στο Memphis Animal Services, είπε :

“Τον συνάντησα την πρώτη μέρα που ήρθε στο καταφύγιο και κάθισε μαζί μου αμέσως πριν καν του δείξω ότι έχω λιχουδιές. Έτσι, μόλις τελείωσαν οι περιποιήσεις που του πρόσφεραν στο καταφύγιο, ήταν ακόμα πιο πρόθυμος να καθίσει μαζί μου. Όσο περισσότερο με γνώριζε, τόσο περισσότερο πίεζε τα κάγκελα του ρείθρου του για να τον χαϊδεύω.

H αγάπη του Oliver για το φαγητό και το πιάτο του

Ο Oliver αγαπούσε το φαγητό τόσο πολύ, που γρήγορα το σύνδεσε με το κύπελλο του φαγητού του και άρχισε να το μεταφέρει μαζί του οπουδήποτε πήγαινε.

«Το χαριτωμένο τέχνασμα του ήταν πολύ αποτελεσματικό γιατί του δίναμε περισσότερο φαγητό! Στη συνέχεια, όταν μετακόμισε στο μόνιμο ρείθρο του, συνέχισε να το κάνει. Είχε το μπολ στο στόμα του τις περισσότερες φορές.

Ίσως κάποιος από το παρελθόν του Oliver να του έμαθε το κόλπο να παίρνει το κύπελλο του φαγητού. Είναι επίσης πιθανό ότι ίσως δεν θα υπήρχε φαγητό κάποια στιγμή, και ανησυχούσε για να μη χάσει την όψη του πιάτου του, και να μην τον ταΐσουν ξανά.

Ενώ βρισκόταν στο καταφύγιο, ο Oliver συνέχισε να μεταφέρει το κύπελλο του φαγητού πέρα δώθε, και οι υπάλληλοι του καταφυγίου σκέφτηκαν ότι ήταν απίστευτα αξιολάτρευτο. Αλλά, αν ο Oliver δεν μπορούσε να βρει ένα σπίτι, σύντομα θα του κάνανε ευθανασία.

Οι εθελοντές του καταφυγίου άρχισαν να φωτογραφίζουν τη συνήθεια του και να το κοινοποιούν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον κόσμο να ερωτευτεί τον Oliver.

Το καταφύγιο έλαβε έναν ασυνήθιστο αριθμό αιτημάτων υιοθεσίας για τον Oliver, αφού οι φωτογραφίες του έγιναν viral.

«Εύχομαι όλα τα σκυλιά να έχουν τόσα πολλά άτομα που να ενδιαφέρονται να τα υιοθετήσουν».

Η αγάπη του Oliver για το κύπελλο του τον έκανε να τον παρατηρήσουν και τελικά τον οδήγησε στην οικογένειά του.

Ο Oliver υιοθετήθηκε και τώρα είναι στο σπίτι του με τη νέα του οικογένεια και, φυσικά, ήταν πολύ χαρούμενος όταν έμαθε ότι το κύπελλο του φαγητού του θα πήγαινε μαζί του.

Αυτό το κουτάβι έχει τώρα το καλύτερο σπίτι που μπορεί να θέλει ένας σκύλος, όπου δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχεί για πείνα πάλι.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό