Κουτάβι που εγκαταλείφθηκε επειδή δεν είχε πόδια, φοράει προσθετικές μπότες και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ

Συγκινεί η ιστορία ενός μικρού κουταβιού που γεννήθηκε με κινητική δυσπλασία και απορρίφθηκε από τους ιδιοκτήτες του επειδή δεν είχε τα μπροστινά του πόδια. Για καλή του τύχη όμως, υπάρχουν άνθρωποι που τον βρήκαν και φρόντισαν να του βρουν σπίτι.

Η ιστορία του μικρού Έρως

Ο Έρως είναι ένα κουτάβι που απορρίφθηκε επειδή δεν είχε τα μπροστινά του πόδια λόγω γενετικής δυσπλασίας.

Αυτή είναι η ιστορία ενός κουταβιού που απορρίφθηκε επειδή δεν είχε τα μπροστινά του πόδια. Εγκαταλείφθηκε μια παγωμένη νύχτα, σε έναν κάδο απορριμμάτων , μέσα σε μια πλαστική σακούλα, το γεγονός συνέβει στο Τορόντο του Καναδά.


Αυτό το μικρό κουτάβι καταδικάστηκε να περάσει τα τελευταία λεπτά της ζωής του εκεί. Ωστόσο, με μόλις έξι εβδομάδες έκανε τον εαυτό του να ακουστεί και έτσι μια γυναίκα παρατήρησε την παρουσία του και μπόρεσε να ειδοποιήσει τις αρχές.

Αυτό το κουτάβι απορρίφθηκε, αλλά είναι πολύ όμορφο.

Το καταφύγιο Dog Rescuers, Inc. , στο Τορόντο του Καναδά, ήταν αφιερωμένο στην παροχή της απαραίτητης φροντίδας στο διασωθέν κουτάβι. Συγκεκριμένα, του έδωσαν όλη την αγάπη που τόσο χρειαζόταν και βαφτίστηκε Έρως .


Μετά από ανασκόπηση από το κτηνιατρικό προσωπικό, βγήκε το συμπέρασμα ότι αυτός ο σκύλος είναι της ράτσας των Μεγάλων Πυρηναίων. Επίσης διαπιστώθηκε ότι η απουσία των μπροστινών άκρων του οφείλεται σε γενετική δυσπλασία και όχι σε σωματική κακοποίηση . Αυτή θα ήταν η πιθανή αιτία της εγκατάλειψής του.

Το καταφύγιο μοιράστηκε την περίπτωση του Έρως στα κοινωνικά τους δίκτυα και αυτό το όμορφο κουτάβι κέρδισε τις καρδιές χιλιάδων ακολούθων. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι άνθρωποι δεν δίστασαν να δώσουν την πλήρη υποστήριξή τους στην υπόθεση του Έρως και η γενναιοδωρία τους απέδωσε.

Η εταιρεία που χάρισε προσθετικά πόδια στον Έρως

Η PawsAbility δώρισε τα προσθετικά για το απορριφθέν κουτάβι


Αυτή η εταιρεία ειδικεύεται στην προσθετική για ζώα. Λόγω της απειρίας του Έρως στην κινητικότητα, αρχικά τοποθετήθηκαν ένα ζευγάρι σκι για να διευκολύνουν την εκπαίδευσή του και να δυναμώσουν τους μηρούς του.

Η διαδικασία κοινοποιήθηκε μέσω ενός βίντεο στο οποίο οι followers του κουταβιού μπορούσαν να το ακολουθήσουν και να το ερωτεύονται όλο και περισσότερο. Ο Cupido υποστηρίχθηκε από μια μεγάλη ομάδα ειδικών , που διευκόλυνε τη διαδικασία ώστε το κουτάβι να μπορεί να αμυνθεί μόνο του και έτσι να του διευκολύνει να βρει μια κατάλληλη οικογένεια.

Ο Έρως μπορεί να περπατήσει ξανά

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια ωραία ιστορία με μια οικογένεια

Αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι είχε την ευκαιρία να περπατήσει ξανά.

Μετά από πολλά αιτήματα, και χάρη στη σημαντική πρόοδο του Έρως, το καταφύγιο κατάφερε να του βρει ένα νέο σπίτι. Η τυχερή ήταν μια γυναίκα με το όνομα Λίντα. Μετά την υιοθεσία του, αποφάσισε να το μετονομάσει σε «Q».

«Ο Έρωτας, τώρα γνωστός ως «Q» έχει μια υπέροχη ζωή ανάμεσα στα σκυλιά αδέρφια του, τα καλοκαίρια που κολυμπούν στη λίμνη και τους ερωτικούς γονείς του, ειδικά τη μαμά του και την καλύτερη φίλη Λίντα, που όχι μόνο έχει μεγάλη καρδιά αλλά έχει κάνει τον Q τατουάζ στο χέρι της», ανέφερε το καταφύγιο.

Αφού έζησε πολύ δυνατές εμπειρίες και μια μεγάλη εξέλιξη, χάρη στη φροντίδα και τη βοήθεια όλων των followers των οποίων τις καρδιές έκλεψε ο Έρως, σήμερα μπορεί να απολαύσει μια γεμάτη ζωή, με μια μόνιμη οικογένεια που τον αγαπά και τον προστατεύει. Ο πόνος ανήκει στο παρελθόν για αυτόν.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό