Κοπέλα Ξαπλώνει «Αναίσθητη» Στο Δάσος Και Ο Αδέσποτος Σκύλος Τρέχει Κοντά Της! (pics)

Κοπέλα Ξαπλώνει «Αναίσθητη» Στο Δάσος Και Ο Αδέσποτος Σκύλος Τρέχει Κοντά Της! (pics)

Δυο κοπέλες από την Washington, θέλησαν να σώσουν ένα αδέσποτο σκυλί που βρισκόταν ολομόναχο και φοβισμένο σε ένα πάρκο. Δείτε τι σκέφτηκαν και πως αντέδρασε ο σκύλος!

Τα δυο κορίτσια ,που τώρα θεωρούνται ήρωες, έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες από την προσπάθειά τους να σώσουν τον σκύλο που τον είχαν ονομάσει Bear (αρκούδα).

Για μια ώρα η Amanda και η Dylan επιχείρησαν να δελεάσουν το σκυλί με φαγητό για να μπορέσουν να το πλησιάσουν αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το σκυλί ήταν φοβισμένο και δεν άφηνε να το πλησιάσουν.

Τότε η Amanda υποκρινόμενη ότι ήταν τραυματισμένη και χρειαζόταν βοήθεια, άρχισε να σέρνεται με την όπισθεν προς το σκυλί πολύ αργά.Της πήρε μια ώρα να πλησιάσει αρκετά και όταν το σκυλί έδειξε να αντιδρά τότε η κοπέλα άρχισε να χασμουριέται και να κλαψουρίζει . Οι ήχοι αυτοί καθησύχασαν το ζώο και τελικά βρέθηκε δίπλα του.

Για δυο ώρες το σκυλί δεχόταν τα χάδια από την Amanda ώσπου τελικά ο Bear την άφησε να του περάσει το λουρί στο λαιμό. Ήταν η αρχή της σωτηρίας του και το τέλος της ταλαιπωρίας του. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι στον κόσμο!

Δείτε τις καταπληκτικές φωτογραφίες από την διάσωση του τυχερού σκύλου!

Το πεινασμένο και τρομαγμένο σκυλί με το όνομα Bear.’Ήταν ολομόναχο και δεν είχε κανέναν. Όταν το άκουσαν η Amanda και η φίλη της αποφάσισαν να κάνουν ότι μπορούσαν για να το σώσουν

Αφού δεν κατάφεραν τίποτα με το φαγητό, η Amanda κουλουριάστηκε στο έδαφος με την πλάτη προς το σκύλο και πέρασε έτσι αρκετή ώρα ώσπου ο σκύλος να μην της δίνει σημασία.

Συνέχισε την προσπάθεια και σιγά-σιγά πλησίασε έρποντας ώσπου ο σκύλος να την μυρίσει.

Έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος κουλουριασμένη πλησιάζοντας σιγά.

Η κοπέλα ήξερε πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση και δεν προσπάθησε να τον αρπάξει γιατί θα έχανε την εμπιστοσύνη του που μόλις άρχιζε να κερδίζει.

Τελικά κατάφερε να συρθεί δίπλα του . Οι καθησυχαστικοί ήχοι που έκανε το κορίτσι την βοήθησαν να βρεθεί τόσο κοντά. Απίστευτο!

Ο σκύλος έπασχε από ασιτία – τα πλευρά του φαίνονταν. Η Amanda και η Dylan όμως κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του .Θα μπορούσαν να έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια από ώρες αλλά έδειξαν μεγάλη υπομονή και κατανόηση.

Επιτέλους ο Bear άφησε τα κορίτσια να του περάσουν το λουρί γύρω από το λαιμό του. Είναι ασφαλής πια!

Εκείνη την βραδιά η Amanda ανακάλυψε ότι ο Bear ήθελε να πάει βόλτα και αυτή με ευχαρίστηση τον πήγε. Στο τέλος κατέληξαν στον κτηνίατρο. Ο Bear βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση τώρα.

Τι υπέροχη, συγκινητική ιστορία!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό