Αλίκη Κατσαβού: Η Διαθήκη, Ο Κώστας Βουτσάς Και Οι Τελευταίες Του Λέξεις Στο Νοσοκομείο!

Αλίκη Κατσαβού: Η Διαθήκη, Ο Κώστας Βουτσάς Και Οι Τελευταίες Του Λέξεις Στο Νοσοκομείο!

Αλίκη Κατσαβού: Η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, μίλησε για την περιβόητη διαθήκη που δεν υπάρχει, τον Φοίβο αλλά και τις τελευταίες στιγμές του Κώστα Βουτσά στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως το παιδί της και η τέχνη του θεάτρου κατάφεραν να την «ανασηκώσουν» ψυχολογικά τα τελευταία δύο χρόνια.

«Το γραφείο του Κώστα έχει γίνει πλέον, του Φοίβου. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να επανεκκινήσω τη Θεατρομάθεια. Έχω φτιάξει μία παράσταση για τα παιδιά, με θέμα το διάστημα. Αν δεν είχα το θέατρο και την τέχνη και το παιδί μου, αυτή η διετία θα ήταν μια τραγωδία», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Η σχέση της με την Σάντρα Βουτσά

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην σχέση της με την Σάντρα Βουτσά και την συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού. «Έχουμε καλή σχέση με την Σάντρα Βουτσά, δεν είχαμε κάποιο λόγο να αρνηθούμε την κοινή συνέντευξη. Μετά την απώλεια του Κώστα, δεν υπήρξαν διακυμάνσεις στη σχέση μας με την Σάντρα, κάποιες συναισθηματικές ταραχές ναι, αλλά όχι για να διαταράξουν τις σχέσεις μας. Την στεναχώρια σου την ακουμπάς στους κοντινούς σου, αυτό κάναμε κι εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, βιώνει δύσκολα την απώλεια του αγαπημένου της και για το λόγο αυτό έχει επικεντρωθεί στο παιδί τους: «Το πένθος κάνει περίεργα σκαμπανεβάσματα. Βλέπω τον Κώστα στην τηλεόραση και το μυαλό μου κάνει παιχνίδια. Η λύση που έχω βρει είναι να είμαι επικεντρωμένη στο παιδί».

Οι τελευταίες στιγμές του Κώστα Βουτσά

«Οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες. Πιέστηκα εκείνη την περίοδο πολύ, προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία με τα media και με όλο αυτό. Η τελευταία κουβέντα που μου είπε ο Κώστας ήταν “θέλω να βγω γρήγορα έξω”, εγώ του είπα “σ’ αγαπώ”», περιγράφει η Αλίκη Κατσαβού.

Η αλήθεια για την διαθήκη

Για όσα ακούστηκαν σχετικά με τη διαθήκη, που άφησε ο ηθοποιός, η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε διαθήκη. «Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ, ο Κώστας δε σκεφτόταν το θάνατο. Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν τι δικαιούται ο καθένας και εμείς πράξαμε σύμφωνα με τα δικαιώματά μας. Η Σάντρα με τις αδελφές της και την πρώην γυναίκα του Κώστα θα τα λύσουν μόνες τους, εγώ δεν έχω λόγο. Για τρία χρόνια δικαιούμαι την σύνταξη του Κώστα και ο Φοίβος μέχρι τα 18 του. Εγώ δε θέλω να ζω από τον Κώστα, θέλω να ζω από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Related posts

Κομψή όπως πάντα: Η Μάρα Ζαχαρέα γευμάτισε με γνωστές κυρίες και έβαλε το σύνολο που θέλουν όλες

Αναστέναξε το στάδιο: Ο NiVo ανέβασε στη σκηνή την κορούλα του και τραγούδησαν το πιο γνωστό του τραγούδι

Γεμάτος τατουάζ, κούκλος και φιλανθρωπος: Όλο το ΣΕΦ γύρισε να κοιτάξει τον Μιλτιάδη Μαρινάκη