Κιλκίς: Το αστυνομικό τμήμα συνοριακής φύλαξης Παιονίας έβαλε σπιτάκια για τα αδέσποτα

Ηφωτογραφία που ακολουθεί είναι από τις πιο ωραίες αλλά όχι και τόσο συνηθισμένες φωτογραφίες στην ελληνική δυστοπική για τα αδέσποτα πραγματικότητα, όταν πρόκειται μάλιστα για αστυνομικό τμήμα. Τη δημοσιεύει η σελίδα Ζεστή Αγκαλιά και πραγματικά θέλουμε να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Οι άνθρωποι του αστυνομικού τμήματος συνοριακής φύλαξης Παιονίας στο Κιλκίς αγαπάνε τα αδεσποτάκια, όχι μόνο στα λόγια, όπως οι περισσότεροι, αλλά το δείχνουν και έμπρακτα αυτό. Για του λόγου το αληθές οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν δύο όμορφα σπιτάκια, ιδιαίτερα καλαίσθητα, που τοποθέτησαν έξω από την υπηρεσία τους με κουβερτούλες ζεστές μέσα ώστε να βρίσκουν καταφύγιο αδεσποτάκια τις κρύες μέρες του χειμώνα και να προστατεύονται.

Η Ζεστή Αγκαλιά αναφέρει:« Ευχαριστώ τη δικηγόρο μας, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα κάθε φορά την αγάπη της για τα ζώα Παναγιώτα Φαρμάκη & Συνεργάτες, που έκανε την επίσκεψη στο χώρο και έφυγε ενθουσιασμένη.

γώ προσωπικά μετά από 25 χρόνια εργασίας ως ένστολος νιώθω περήφανος.

Επιβραβεύοντας τέτοιες προσπάθειες κάθε μέρα ο κόσμος των αθώων ψυχών θα γίνεται καλύτερος και εμείς περισσότεροι.

Η Ζεστή Αγκαλιά Ζεστή Αγκαλιά σας ευχαριστεί για το παράδειγμα και την αγάπη που δείχνετε σε αυτές τις ψυχές. Συγχαρητήρια».

Kείμενο: Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό