Κερατσίνι: Έδεσαν σκύλο σε κολώνα και τον άφησαν- Εθελοντές Έμειναν Όλη Νύχτα Για να Καταφέρουν να Ηρεμήσουν Το Φοβισμένο Ζώο

Μια ιστορία που μαθαίνουμε από τους εθελοντές της ομάδας Φοβισμένα αδεσποτάκια Νεάπολης και έχει να κάνει με μια εγκατάλειψη σκύλου, τον οποίον είχαν δέσει μάλιστα, μας φέρνει στο μυαλό αυτό που λέμε κατά καιρούς. Ότι αν δεν υπήρχαν οι εθελοντές, κανένα ζώο δεν θα σωζόταν.

Ο σκυλάκος δέθηκε με το λουρί του, που ήταν περασμένο σε κολώνα, με σακούλα, στην εκκλησία των Βλαχερνών, στο Κερατσίνι. Κάποιος αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ συνηθισμένος πλέον τρόπος εγκατάλειψης ζώων αυτός. Δυστυχώς. Οι εθελοντές καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά, τα οποία καλούνται να διαχειριστούν.

Γίνεται έκκληση για διάσωση του σκύλου. Εθελοντές πηγαίνουν στο σημείο και απευθύνουν και εκείνοι έκκληση για βοήθεια καθώς το ζώο ναι μεν ήταν δεμένο όμως ήταν πολύ φοβικό και στρεσαρισμένο και δεν μπορούσε με τίποτα να το πλησιάσει κάποιος. Δεν άφηνε κανέναν να πάει κοντά του. Για ώρες οι 4 εθελόντριες (από το βράδυ στις 11 μέχρι 8 το πρωί της άλλης μέρας) έκαναν τα πάντα ώστε να μπορέσουν να το ηρεμήσουν. Έμειναν τη νύχτα μαζί του. Το σκυλάκι κινδύνευε αν το άφηναν μόνο του. Και τα κατάφεραν. Τις εμπιστεύτηκε και έτσι μπόρεσαν και το έλυσαν.

Πέραμα: Διέσωσαν αρνάκι που ήταν δεμένο για τάμα σε εκκλησία- Ψάχνει σπίτι να ζήσει
Η φωτογραφία που λατρέψαμε: Κατσικούλα ποζάρει σε ξαπλώστρα σε παραλία της Σύμης
Το ζώο θα το παραλάβει το ΔΙΚΕΠΑΖ. Ενημερώθηκαν επίσης ο Δήμος, ο οποίος και θα το αναλάβει, και η Αστυνομία.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό