Κατάστημα Επίπλων Προσφέρει Ζεστό Μέρος Για Ύπνο Σε Άστεγα Σκυλιά!

Κατάστημα Επίπλων Προσφέρει Ζεστό Μέρος Για Ύπνο Σε Άστεγα Σκυλιά!

Αδέσποτα Σκυλιά: Μια πράξη που αξίζει να βρει μιμητές. Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μας συγκινεί βαθιά. Υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο. Για αυτόν τον κόσμο αξίζει να παλεύεις καθημερινά. Ναι αξίζει!

Ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος οικιακών ειδών έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα σκυλιά και αυτό αποδεικνύεται στις πράξεις του, καθώς δεν δίστασε να αφαιρέσει στρώματα από τα εμπορεύματά του για να τους δώσει έναν άνετο χώρο να κοιμηθούν.

Για αυτούς που αγαπούν τα ζώα, δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά τη βοήθεια και παρόλο που δεν έχουμε πάντα όλες τις δυνατότητες να τους βοηθήσουμε, στο μέτρο μας μια απλή χειρονομία θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα πολύ , ειδικά για εκείνους που πρέπει να υπομείνουν την αδιαφορία στο δρόμο .

Έτσι, ένας ιδιοκτήτης ενός καταστήματος επίπλων διαπίστωσε ότι η συμβολή του στους σκύλους του δρόμου ήταν να τους δανείσει τα στρώματα από τις εγκαταστάσεις του, έτσι ώστε, τη νύχτα, να μπορούν να κοιμούνται χωρίς να αισθάνονται κρύα και να προστατεύονται κάτω από μια στέγη.

Η Istikbal Mobile είναι μια επιχείρηση που πουλά είδη οικιακής χρήσης, όπως κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, κουρτίνες και συγκεκριμένα στρώματα. Και ενώ είναι μέρος των εμπορευμάτων του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν μπορεί να βλέπει τα άστεγα σκυλάκια να κρυώνουν και αποφάσισε να βοηθήσει με αυτό που είχε στα χέρια του.

Έτσι, σύμφωνα με έναν μάρτυρα που περνάει από το ίδιο μέρος κάθε μέρα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πήρε ένα στρώμα από το δικό του κατάστημα και το έβαλε έξω έτσι ώστε οι σκύλοι του δρόμου να μπορούν να επωφεληθούν και να κοιμηθούν εκεί τη νύχτα.

«Ο ιδιοκτήτης βάζει ένα από τα στρώματα (προστατευμένο με πλαστικό κάλυμμα) μπροστά από το κατάστημα. Δεν βάζουν τα χαλιά σε οριζόντια πλευρά, έτσι ώστε τα δύο αδέσποτα σκυλιά να κοιμούνται εκεί όλη την ώρα », είπε ο Cem Baykal , αυτός ο πεζός που περνάει από την περιοχή κάθε μέρα.

Χάρη σε αυτήν την ευγενή χειρονομία, σήμερα τα σκυλιά μπορούν να ξεκουραστούν χωρίς κρύο και δυσφορία τη νύχτα, ειδικά το χειμώνα. Και ενώ ο μάρτυρας διαβεβαιώνει ότι τα σκυλιά είναι γνωστά στην περιοχή, κανείς δεν τους είχε δώσει κάποιο χώρο για ύπνο.

«Αυτός ο δρόμος είναι γνωστός ως πλούσια περιοχή και όλοι δίνουν φαγητό ή νερό στους ντόπιους σκύλους και γάτες, αλλά κανείς συνήθως δεν προσφέρει ποιοτικά κλινοσκεπάσματα. Αυτό το κατάστημα το κάνει », συνέχισε η Baykal.

Χάρη στο γεγονός ότι αυτός ο άνδρας μοιράστηκε τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, σήμερα χιλιάδες άνθρωποι το γνωρίζουν σιωπηλή δράση αλληλεγγύης που κάνει το κατάστημα Istikbal Mobile για τα αδέσποτα σκυλιά που στοιχειώνουν το μέρος.

Μια εξαιρετική χειρονομία που αξίζει να μιμηθείτε!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό