Εγκαταλελειμμένος σκύλος που βρέθηκε δεμένος στον στύλο σε «φρικιαστική κατάσταση» παίρνει τον ρόλο του «καρυοθραύστη» και ένα σπίτι

«Αναρωτιόμαστε πώς μπορεί κάποιος να αφήσει έναν σκύλο σαν αυτόν. Ειδικά στην φρικτή κατάσταση της Λούνα. Αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τη βοηθήσουμε».

Κάποιος την άφησε σε σοβαρή και άρρωστη κατάσταση. Αλλά η Λούνα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Αυτή είναι η ιστορία της.

Η ιστορία του σκύλου στεναχώρησε και ταυτόχρονα ζέστανε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων στα social media. Οι φωτογραφίες του έχουν κυκλοφορήσει στο πάρκο του Berglund Center Di Roanoke, στο καστ του καρυοθραύστη. Ένα χαρούμενο σκυλί, αλλά με ένα πολύ θλιβερό παρελθόν πίσω του.

Κοιτάζοντας τη Λούνα, κανείς δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι ήταν εγκαταλελειμμένο σε ένα πάρκο , δεμένο σε ένα στύλο, υποσιτισμένο και σε πραγματικά φρικτές συνθήκες. Προδόθηκε από το πρόσωπο που αγαπούσε και εμπιστευόταν, μια μέρα ξαφνικά.

Ευτυχώς κάποιος ανέφερε την εγκατάλειψή του και οι εθελοντές του τοπικού καταφυγίου παρενέβησαν για να τη σώσουν.

Αναρωτιόμαστε πώς μπορεί κανείς να αφήσει έναν σκύλο σαν αυτόν. Ειδικά στις φρικτές συνθήκες της Λούνα. Αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την βοηθήσουμε να θεραπευτεί . Η Λούνα πάσχει από τη νόσο του Lyme, η οποία έχει αρχίσει να επηρεάζει τη λειτουργία των νεφρών της.

Το σκυλάκι διασώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά τη διάσωση της από τους εθελοντές, οι τελευταίοι την μετέφεραν στην τοπική κτηνιατρική κλινική, όπου ιατρική ομάδα φρόντισε να της παράσχει όση φροντίδα χρειαζόταν. Δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες, αλλά η Λούνα έδειξε αμέσως έναν πραγματικό πολεμιστή έτοιμο να κάνει τα πάντα για να μείνει στη ζωή.

Η Λούνα γίνεται ηθοποιός

Για φέτος τα Χριστούγεννα, το σκυλάκι επιλέχθηκε όπως εμφανίστηκε στη θεατρική ομάδα . Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσουν τους ανθρώπους σχετικά με την υιοθεσία και να τους ενθαρρύνουν να κάνουν δωρεές για την κτηνιατρική φροντίδα όλων των άπορων σκύλων που φιλοξενούνται σε καταφύγιο.

Η Luna εξακολουθεί να παίρνει αντιβιοτικά και πρέπει να κρατάνε υπό έλεγχο τη νόσο του Lyme, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη δίαιτα. Όταν επιτύχει τους πρώτους της στόχους, όπως η απόκτηση δύναμης και η ανάκτηση βάρους, θα μπορούσαμε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσουν αυτή την ύποπτη μάζα από τα πλευρά της.

Χάρη στο όμορφο σόου του καρυοθραύστη, η Λούνα βρήκε μια προσωρινή οικογένεια με την οποία μπορεί να περάσει τα Χριστούγεννα και ότι πιθανότατα θα αποφασίσει να το υιοθετήσει για πάντα μόλις τελειώσει τη θεραπεία της.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό