Η όμορφη εκδίκηση ενός σκύλου που πρόκειται να ενταχθεί σε μια ομάδα σκύλων αφού γλίτωσε λίγο πριν την ευθανασία

Μόλις 18 μηνών, υποσχέθηκε στον Ερμή μια τρομερή μοίρα. Ευτυχώς, ο νεαρός σκύλος παρελήφθη την τελευταία στιγμή από καταφύγιο που βρίσκεται στο Royan, στο Charente-Maritime. Σήμερα ετοιμάζεται να γίνει… «αστυνομικός σκύλος»!

Ο Ερμής είχε μια πολύ δύσκολη αρχή στη ζωή. Αφού εγκαταλείφθηκε, ο Βελγικός Ποιμενικός Μαλινουά έφτασε κοντά στον θάνατο. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Demotivateur , που μετέδωσε την ιστορία του, η ημερομηνία της ευθανασίας του είχε προγραμματιστεί εδώ και εβδομάδες.

Το σκυλάκι ενάμιση ετών μάλλον θα είχε πεθάνει μέχρι τώρα, αν δεν του άνοιγε τις πόρτες του το καταφύγιο των Ρογιανών Les Amis des bêtes . Ο σκύλος μετά βίας σώθηκε από βέβαιο θάνατο, χάρη σε αυτή την πράξη ανθρωπιάς.

Αφού έχει μια δεύτερη ευκαιρία, ο Ερμής ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Ο επιζών κάθε άλλο παρά υποψιαζόταν τι του επιφύλασσε η μοίρα…

Ένα νέο μέλος της ομάδας σκύλων

Όταν έφτασε στο καταφύγιο, ο σκύλος τράβηξε την προσοχή του Ντιντιέ . Ο άνθρωπος έχει εντοπίσει μεγάλες μαθησιακές ικανότητες στο τετράποδο. Ο Βελγικός Ποιμενικός Μαλινουά είναι γνωστός για τη μεγάλη του ευφυΐα , το θάρρος και την αποφασιστικότητά του. Αυτή η ράτσα σκύλου συχνά συνεργάζεται με την επιβολή του νόμου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αξιοσημείωτες δεξιότητες που παρατηρήθηκαν στο Hermès θα του επιτρέψουν να εκπληρώσει μια πολύ ιδιαίτερη αποστολή: να γίνει «αστυνομικός». Σύμφωνα με την περιφερειακή εφημερίδα Sud Ouest , το ζώο θα έχει στρατιωτική ιδιότητα με αριθμό μητρώου πριν ενταχθεί στην ομάδα σκύλων. Αυτή η μονάδα, όπως υποδηλώνει το όνομα, εκπαιδεύει σκύλους και εργάζεται μαζί τους.

Μετά από εκπαίδευση, ο Hermès θα σταλεί στο πεδίο, ιδίως για αναζήτηση αγνοουμένων ή ναρκωτικών. Αυτός που περίμενε την θανατική ποινή για εβδομάδες τώρα πρόκειται να γίνει σημαντικό μέλος και για την κοινωνία.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό