Η Λοβίτσα με τα υπέροχα μάτια ψάχνει σπίτι- Λήγει η φιλοξενία της και θα βγει δυστυχώς στο δρόμο

Μια πραγματικά υπέροχη και πανέμορφη γατούλα, η Λοβίτσα, ψάχνει ένα μόνιμο σπιτάκι για να ζήσει. Πρόκειται για ένα ζώο που μόνο αγάπη έχει να δώσει.

Η ενός έτους Λοβίτσα ζούσε ευτυχισμένη με τα αδερφάκια της έξω, μέχρι που ένα ατύχημα που είχε της προκάλεσε προσωρινή ζημιά σε νεύρο στη σπονδυλική στήλη. Πήγε σε φιλοξενία ώστε να υπάρξει ένα διάστημα αποκατάστασης.

Μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Και πλέον ανεβαίνει και σε καναπέδες. Όμως η φιλοξενία της ήταν για λίγο χρονικό διάστημα. Λόγοι υγείας των ανθρώπων που την πήραν προσωρινά δεν τους αφήνουν να την κρατήσουν περισσότερο.

Δεν θέλουμε με τίποτα να ξαναβγεί στο δρόμο μετά από τόση ταλαιπωρία. Πρόκειται για μια γλυκύτατη, τρυφερή και ήσυχη γατούλα που ψάχνει τη δική της αγκαλίτσα. Είναι ανθρωποκεντρική και χαδιάρα (αλλά χωρίς να γίνεται φορτική), παιχνιδιάρα και κεφάτη (χωρίς να είναι τρελοκομείο), πανέξυπνη και συνεργάσιμη. Ένα πραγματικά καλόβολο κοριτσάκι.

Καθαρή μέσα στο σπίτι (λερώνει μόνο στην άμμο της και συνέχεια πλένεται), ήσυχη που είτε θα κοιμάται, είτε θα παίζει με την μπαλίτσα της είτε θα χαζεύει τηλεόραση. Είναι απίστευτα χαδιάρα και κάνει συνεχώς “βαρελάκια”. Χωρίς να είμαστε υπερβολικοί είναι το τέλειο ζώο για σπίτι. Η τέλεια παρέα.

😺Bonus: Η Λοβίτσα είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.

😻Με λίγα λόγια: Μια υπέροχη γατούλα που ταλαιπωρήθηκε πολύ στο δρόμο και αναζητά πλέον αγάπη, ασφάλεια και ηρεμία.

👉Δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι.

Της υποσχεθήκαμε ότι θα της βρούμε σπίτι και δεν θα την αφήσουμε ξανά στο δρόμο. Αν θέλετε αυτό το πλασματάκι, καλέστε στο 📞 6977777997 (Κατερίνα). Η Λοβίτσα βρίσκεται Χαλάνδρι και περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο.🙏

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό