Η κάμερα απαθανατίζει μια γυναίκα να αγκαλιάζει τον σκύλο της κατά τη διάρκεια ενός σεισμού

Το βίντεο της Wu και του σκύλου του Owen κατά τη διάρκεια του σεισμού: «Φοβήθηκε και τον κράτησα σφιχτά στην αγκαλιά μου για να τον παρηγορήσω»

Σήμερα θέλουμε να σας πούμε την ιστορία του σκύλου Owen . Όταν ήταν απλά ένα κουτάβι, τον εγκατέλειψαν σε σοβαρή κατάσταση στο δρόμο, μέχρι που μια στοργική γυναίκα που ονομαζόταν Goody Wu παρενέβη για να τον βοηθήσει.

Τον έσωσε από εκείνη την τρομακτική και άγνωστη ζωή στους δρόμους του τόπου και, από εκείνη τη στιγμή, έγινε ένα χαρούμενο κατοικίδιο . Οι δύο φίλοι μοιράζονται τα πάντα και πάνω από όλα είναι πάντα δίπλα ο ένας για τον άλλον σε στιγμές ανάγκης.

Πρόσφατα, ένα βίντεο διαδόθηκε στο διαδίκτυο με την Wu και τον Owen. Οι δυο τους απολάμβαναν μια ήσυχη μέρα μαζί μέσα στο σπίτι τους, όταν ξαφνικά ο κόσμος γύρω τους άρχισε να τρέμει . Ο πρώτος που άκουσε τον σεισμό ήταν ο ίδιος ο σκύλος. Σεισμός 6,5 βαθμών στην Ταϊβάν.

Η γυναίκα έπρεπε να σκεφτεί τον εαυτό της και τη δική της ασφάλεια, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι ο πιστός της τετράποδος φίλος φοβήθηκε , σκέφτηκε πρώτα την αυτόν .

Τον κράτησε στην αγκαλιά της για να τον παρηγορήσει καθώς τα πράγματα γύρω τους άρχισαν να πέφτουν. Οι κάμερες παρακολούθησης του σπιτιού έχουν καταγράψει όλο το σκηνικό .

Η γλυκιά χειρονομία της Wu προς τον σκύλο της Owen σύντομα διαδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, φτάνοντας σε κάθε μέρος του κόσμου μέσα σε λίγες μέρες. Από την άλλη, αυτό είμαστε για τους γούνινους φίλους μας, οι προστάτες τους .

Ευτυχώς, στο τέλος του σεισμού, και οι δύο ήταν σώοι και αβλαβείς .
Είναι πολύ γενναίος σκύλος, αλλά φοβόταν κατά τη διάρκεια του σεισμού. Όταν τον αγκάλιασα, ένιωσε αμέσως άνετα. Είναι πολύ έξυπνος και πολύ αγαπητός. Είναι το μωρό μου. Τα σκυλιά μας βοηθούν στη ζωή και μας φέρνουν ευτυχία, γι’ αυτό πρέπει να τα προστατεύσουμε.

Το βίντεο του σκύλου Όουεν κατά τη διάρκεια του σεισμού

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό