Η «Αγάπη» Των Κατοικιδίων Για Τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Σε Φωτογραφίες!

Η «Αγάπη» Των Κατοικιδίων Για Τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Σε Φωτογραφίες!

Χριστούγεννα: Πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων. Ήδη πολλά σπίτια είναι γιορτινά και στολισμένα με υπέροχα λαμπάκια που αναβοσβήνουν γεμίζοντας χαρά και χαμόγελα όλους όσους τα βλέπουν. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο κυριαρχεί στα σπίτια όλων μας. Άλλοι προτιμούν πράσινο, άλλοι άσπρο τελευταία ενώ υπάρχουν και κάποιοι τολμηροί που στολίζουν ροζ δέντρο. Τι γίνεται όμως αν στο σπίτι συμβιώνεις με μια γατούλα ή ένα σκυλάκι;

Οι περισσότεροι θα απαντούσαν ότι στολίδια και κατοικίδια δεν μπορούν να συμβιώσουν. Απλοί είναι οι λόγοι. Οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται για τις μπάλες του δέντρου και κάνουν τα πάντα για να τις ρίξουν κάτω και να παίξουν. Τις ρίχνουν και τις σπάνε φυσικά. Όποιες γλυτώνουν γίνονται μπάλες ποδοσφαίρου.

Τους αρέσει επίσης να τρώνε την άκρη των κλαδιών του δέντρου. Σε αυτό όμως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Άλλα πάλι ζωάκια είναι λίγο πιο περίεργα, λίγο πιο σκανταλιάρικα και συχνά καταστροφικά. Όταν μάλιστα είναι και μικρά στη ηλικία… τότε θα πρέπει να τα περιμένετε όλα. Δείτε τι μπορεί να σας συμβεί μπαίνοντας στο σπίτι αργά το βράδυ μετά τη δουλειά. Όμως Χριστούγεννα είναι και τους τα συγχωρούμε όλα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό