Γυναίκα Υιοθετεί Κουτάβι Που Δεν Το Θέλει Κανείς Και Το Επιστρέφουν Στο Καταφύγιο

Γυναίκα Υιοθετεί Κουτάβι Που Δεν Το Θέλει Κανείς Και Το Επιστρέφουν Στο Καταφύγιο

Εμαθε ότι δεν είναι συνηθισμένο σκυλί αλλά η γυναίκα δεν πτοήθηκε, την ερωτεύτηκε και την υιοθέτησε..

Η Πένυ ήταν ένα τέτοιο κουτάβι που ήταν μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ως αδέσποτος σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων. Σύντομα βρέθηκε να πηδά από οικογένεια σε οικογένεια καθώς συνέχιζε να παραδίδεται ξανά στο καταφύγιο λόγω της καταστροφικής συμπεριφοράς της.

Αυτό που πραγματικά χρειαζόταν η Πένυ ήταν ένα άτομο που αφιέρωσε χρόνο για να της δώσει την ψυχική τόνωση που χρειαζόταν. Βρήκε τον τέλειο άνθρωπο σε μια γυναίκα που ονομαζόταν Leonora Anzaldua, η οποία την ερωτεύτηκε αμέσως και την υιοθέτησε.

Η Leonora αποφάσισε να κρατήσει την Penny διεγερμένος πνευματικά. Ξεκίνησε μαθαίνοντας στην Πέννυ πώς να κάθεται. Χρειάστηκαν μόλις 3 προσπάθειες για να μάθει η Πένυ το κόλπο. Όταν έγινε 8 μηνών, η Πένυ είχε κατακτήσει όλα τα κανονικά κόλπα με τα σκυλιά.

Η Λεονόρα αποφάσισε να ρίξει τα πράγματα στη μέση και να δει αν ένας σκύλος μπορεί πραγματικά να έχει τη νοητική ικανότητα ενός μικρού παιδιού. Άρχισε να εκπαιδεύει την Penny στην αναγνώριση σχημάτων χρησιμοποιώντας μπλοκ. Η Πένυ δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο για να μάθει σχήματα.

Έκπληκτη με το πόσο γρήγορα μάθαινε πράγματα η Πένυ, η Λεονόρα αποφάσισε να δει αν μπορούσε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Αγόρασε μερικά μπλοκ γράμματα και άρχισε να διδάσκει στην Πέννυ το αλφάβητο.

Παραδόξως, η Πένυ το κατέκτησε και αυτό, και μπορεί ακόμη και να γράψει το όνομά της! Πόσο ωραίο είναι αυτό;

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό