Γρεβενά: Εγκατέλειψαν σκυλάκο, 4 μηνών, σε ένα καφάσι και με μια κουβέρτα μέσα- Έκκληση για φιλοξενία ή υιοθεσία

Δυστυχώς τα άσχημα περιστατικά με τα ζώα, όσο σκληρή και να έχει γίνει εδώ και κάποιους μήνες η νομοθεσία, συνεχίζονται κανονικά. Λίγοι νοιάζονται και λίγοι παίρνουν στα σοβαρά τόσο το νόμο όσο και τις συνέπειές του.

Η εγκατάλειψη είναι ένα πολύ σκληρό πράγμα. Να έχεις ένα ζώο και μια μέρα να το παρατήσεις έξω στο δρόμο. Το πώς νιώθει το βλέπουμε στα μάτια του όταν το συναντάμε.

Ο λόγος για άλλη μια εγκατάλειψη σκύλου? που έγινε αυτές τις μέρες στα Γρεβενά. Το περιστατικό έκανε γνωστό η Φιλοζωική Ομάδα Γρεβενών Φιλοζωική Ομάδα Γρεβενών | Facebook.

Κάποιος λοιπόν αποφάσισε να ξεφορτωθεί το σκύλο του. Τον πήρε και πήγε και τον παράτησε στο δρόμο μέσα σε ένα καφάσι από φρούτα που είχε μέσα μια μικρή βελέντζα. Αυτή ήταν η “προίκα” του.

Ο σκύλος είναι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ένα πανέμορφο ζώο. Κούταβος, περίπου 4 μηνών, καφέ-τιγρέ ? και μεγαλόσωμος. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ φοβισμένος. Αλλά σιγά σιγά άρχισε να παίρνει θάρρος. Είναι λογικό. Το σοκ του ήταν μεγάλο.

Οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Γρεβενών κάνουν έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για αυτόν. Είναι δύσκολο να επιβιώσει εκεί. Χρειάζεται άμεσα φιλοξενία ή -γιατί όχι- και υιοθεσία.? Θα δοθεί εμβολιασμένος και τσιπαρισμένος.

Για επικοινωνία μιλήστε με τους ανθρώπους της ομάδας Φιλοζωική Ομάδα Γρεβενών | Facebook

Ας του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Μη μείνει και αυτός στο δρόμο.

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Θα δοθεί εμβολιασμενος και τσιπαρισμενος.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό