Survivor 4: Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Παππάς – Παπαδόπουλος και τους χώρισε ο Σάκης

Πανικός επικράτησε στην παραλία των «Κόκκινων» λίγα μόνο λεπτά μετά την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor 4 και τη μετακόμιση των «Μπλε», αφού ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος κόντεψαν να έρθουν στα χέρια με τον Κώστα, προκαλώντας χάος.

Όλα άρχισαν, όταν ο ηθοποιός ενοχλήθηκε από την κίνηση του ζαχαροπλάστη να φτιάξει μια τουρκική τουαλέτα στο σημείο, όπου κοιμόταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο στην εποχή των Διάσημων. Ο Αλέξης ήταν έξαλλος με τον αντίπαλό του και δεν το έκρυψε, χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις εναντίον του, έχοντας και τη συμπαράσταση του «Ντάφυ».

Ο Κώστας επέμενε, ότι έκανε αυτή την κίνηση χιουμοριστικά, αλλά ο Αλέξης δεν ήθελε να τον ακούσει. Μετά τις αναφορές του στον Πόντο και στο λόγο, που ήταν άσχημη και για τον ίδιο του αντίπαλό του, λόγω της καταγωγής του, ο «μπλε» παίκτης κόντεψε να έρθει στα χέρια μαζί του.

Μέσα στο σκηνικό κόντεψε να… χωθεί και ο Τριαντάφυλλος, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Σάκης Κατσούλης τους χώρισε. Οι τρεις τους, βέβαια, συνέχισαν τη λογομαχία, λέγοντας πως ο Κώστας τελείωσε από το παιχνίδι και καλώντας το κοινό να τον διώξει. Από την πλευρά του, ο τελευταίος θεώρησε το σκηνικό στημένο, ώστε να στοχοποιηθεί από τους δύο παίκτες.

Ο καυγάς του Παππά με τον Παπαδόπουλο στο Survivor 4

Πηγή: youweekly.gr

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»