Γλυκός γάιδαρος που Κινδύνεψε να πεθάνει, πλέον πιστεύει ότι είναι σκύλος και ζεστάνει χιλιάδες καρδιές χρηστών από όλο τον κόσμο.

Ο Kye μπορεί να γεννήθηκε γάιδαρος ωστόσο η απόρριψη από τη μητέρα του ύστερα από τη γέννησή του ήταν η αρχή για να μεγαλώσει σαν… σκύλος και να αρχίσει να έχει την ίδια συμπεριφορά με εκείνους.

Ο Kye είναι ένα μικρό γαϊδουράκι που απορρίφθηκε και εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του μετά τη γέννησή του. Ευτυχώς, οι ανθρώπινοι γονείς του που έχουν μια φάρμα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον φρόντισαν. Ο γάιδαρος ταΐζονταν με εμφιαλωμένο γάλα.

Όχι μόνο μεγάλωσε περιτριγυρισμένος από αγάπη, αλλά και μαζί με άλλα σκυλιά. Καθώς περνούσε ο καιρός, άρχισε να τους παίρνει ως παράδειγμα και να συμπεριφέρονται ακριβώς όπως τους σκύλους .

Σήμερα λατρεύει να περπατά με τους ανθρώπινους γονείς του, να κυνηγάει την μπάλα και ακόμη και να απαντά στο σφύριγμα του ιδιοκτήτη του όταν καλεί τα σκυλιά του.

Grazina και John , αυτό είναι το όνομα των δύο αγγέλων που του έσωσαν τη ζωή, είπαν για το τι ήταν για αυτούς ανταμοιβή που υιοθέτησαν τον γάιδαρο ως κατοικίδιο. Και να τον βλέπουν υγιή σήμερα.

Πήγαμε στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων και αγοράσαμε πάνες για μεγάλους σκύλους, καθώς δεν θέλαμε να μαζεύουμε τις ανάγκες του γαϊδάρου σε όλο το σπίτι. Τον αφήσαμε να βγει, αλλά το βράδυ τον αφήναμε να επιστρέψει στο σπίτι γιατί χρειαζόταν ανθρώπινη επαφή.

Το αφήναμε να παίζει και να τρέχει με τα σκυλιά μας, καθώς είχαν το ίδιο μέγεθος με αυτόν και φοβόμασταν ότι άλλα γαϊδούρια μην τον χτυπήσουν και τον πληγώσουν. Κάθε μέρα έβγαινε στον κήπο μαζί τους και όταν σφύριζα να τα πάρω πίσω, γύριζε κι αυτός.

Ο Τζον εξήγησε στη συνέχεια ότι εργάζεται για να μπορέσει μια μέρα ο Kye να επανενωθεί με τα άλλα γαϊδούρια της φάρμας. Προς το παρόν είναι μια χαρά και χαρούμενη και κάθε μέρα δυναμώνει και δυναμώνει. Σίγουρα δεν θα έχει την ίδια δύναμη με έναν γάιδαρο που τον μεγάλωσε η μητέρα του, αλλά είναι ζωντανός και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό.

Οι εικόνες αυτού του γαϊδάρου έχουν διαδοθεί στα κοινωνικά δίκτυα και έχουν ζεστάνει χιλιάδες καρδιές χρηστών από όλο τον κόσμο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό