Αδέσποτο σκύλος με όγκο βρίσκει την αγάπη στις τελευταίες του μέρες μέχρι την να φύγει απο τη ζωή και προκαλεί παγκόσμια συγκίνηση

Η ιστορία του Γκας, ενός σκύλου με όγκο, κατάφερε να αγγίξει χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι του έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία.

Κάθε σκύλος αξίζει μια αξιοπρεπή ζωή, ειδικά όταν αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές, όπως το να πάσχει από όγκο. Δεν έχουν όλοι οι γούνινοι φίλοι την ευλογία να μεγαλώνουν σε ένα αγαπημένο σπίτι, αλλά ακόμα και πίσω από τη μεγαλύτερη τραγωδία κρύβεται ένα όμορφο ουράνιο τόξο ελπίδας.

Ο σκύλος Γκας είχε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή όταν δεν το περίμενε.

Ο Γκας ήταν ένα πανέμορφο σκυλάκι που έζησε για πολύ καιρό στους κρύους και θυελλώδεις δρόμους του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, μέχρι που διασώθηκε από την ένωση SNARR Animal Rescue Northeast υπέρ των ζώων, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Για να σώσουν τον Γκας, έπρεπε να τον μεταφέρουν από το Τέξας στη Νέα Υόρκη.

Η περίπτωση του Γκας

Η περίπτωση του Γκας δεν έμοιαζε με τα άλλα σκυλιά που είχαν πάρει στο παρελθόν οι εθελοντές του συλλόγου. Οι δρόμοι προκάλεσαν όλεθρο στην υγεία του, προκαλώντας έναν καρκινικό όγκο πολύ κοντά στο ένα του μάτι.
Οι φροντιστές του χώρου αφοσιώθηκαν για να γεμίσουν το σκυλάκι με περιποίηση και προσοχή. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε συνεδρίες ακτινοθεραπείας και έπασχε επίσης από την ασθένεια που ονομάζεται διροφιλαρίωση.
Παρά τις πολλές ασθένειές του, η αγνή καρδιά του Γκας ήταν ανέπαφη. Ήταν το πιο φιλικό και ζεστό σκυλί σε ολόκληρη την ένωση. Ήταν απλά αδύνατο να μην τον ερωτευτώ και, ως εκ τούτου, η υπόθεση του άγγιξε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων.

«Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να δει έναν σκύλο σε αυτή την κατάσταση και να μην κάνει τίποτα. Ο Gus θα χρειαστεί να δει τους ειδικούς μας για χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί εκτεταμένη ιατρική φροντίδα. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βοηθήσουμε το gus », ζήτησε η ένωση στους χρήστες του Διαδικτύου μέσω των κοινωνικών τους δικτύων.

Χιλιάδες άνθρωποι στήριξαν τον Γκας, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Ήταν ριψοκίνδυνο να βάλουν αναισθησία στο σώμα του, αλλά τα μέλη του συλλόγου αποφάσισαν να κάνουν τα πάντα για να του δώσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αφού βγήκε νικητής από την εγχείρησή του, το τετράποδο αγόρι έπρεπε να συνεχίσει να λαμβάνει χημειοθεραπεία και, επιπλέον, να αντιμετωπίσει την καρδιακή του πάθηση. Ωστόσο, ήταν έτοιμος να τον καλωσορίσουν μόνιμα σε ένα αγαπημένο σπίτι.

Ο Γκας τέθηκε για υιοθεσία και η μόνιμη οικογένειά του ανέλαβε να τον γεμίσει με χιλιάδες περιποιήσεις. Έγινε το μωρό του σπιτιού, όπου του άρεσε να περνάει ώρες μπροστά στην τηλεόραση. Το να είσαι δίπλα του ήταν σαν να είχες έναν τέλεια μορφωμένο και στοργικό κύριο.

Αγαπούσε τα παιδιά

Αγαπούσε τα παιδιά και έκανε φίλους από όλα τα είδη.

Έχει φύγει το σκοτεινό παρελθόν αυτού του μικρού σκυλιού. Τώρα, αντί για το κρύο της νύχτας, μπορούσε να κοιμηθεί σε ένα βελούδινο κρεβάτι και δεν πεινούσε ποτέ ξανά, γιατί μπορούσε να απολαύσει όλα τα ζεστά χάμπουργκερ που ήθελε.

Τα είχε όλα και έγινε όλος ο κόσμος της οικογένειάς του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμα και μετά την υιοθεσία του, συνέχισε να έχει την υποστήριξη των ειδικών του συλλόγου, έχοντας τη δική του νοσοκόμα στο σπίτι που φρόντιζε να τον βάζει στο κρεβάτι του κάθε βράδυ.

Λένε ότι το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι σύντομο και αυτό συνέβη στον Γκας. Μετά από λίγους μήνες υιοθεσίας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 12 ετών, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του σε όσους είχαν τη χαρά να μάθουν την εμπνευσμένη μαχητική ιστορία του.

«Θα μου λείψει να κοιμάμαι κάθε βράδυ με την μπλε κουβέρτα σου»

«Θα μου λείψει να κοιμάμαι κάθε βράδυ με την μπλε κουβέρτα σου. Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο μαζί, η υγεία σου επιδεινώθηκε τόσο γρήγορα. Αλλά αν έμαθα κάτι από σένα, ήταν πώς να ενεργώ ανιδιοτελώς, έτσι θα μπορούσα να σε ακούσω όταν μου έλεγες ότι ήρθε η ώρα να φύγεις. Ελπίζω να κοιμάσαι στον ήλιο τώρα αγαπητέ Γκας», έγραψε η νοσοκόμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, το μόνο πραγματικά πολύτιμο και σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η διάδοση της αγάπης μέσω ενεργειών που τελειώνουν τη θλίψη των πιο αθώων, εκείνων που έχουν τις πιο απέραντες καρδιές και θέλουν μόνο να τους ανταποδώσουν.

Όταν βρείτε ένα άστεγο ζώο στους δρόμους, μην το αγνοήσετε. Γίνει αυτό το χέρι βοήθειας που χρειάζεται.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό