Γιαγιά Υιοθετεί Παράλυτο Σκυλί Που Δεν Ήθελε Να Το Δει Και Αναγκάζεται Να Το Αφήσει

Γιαγιά Υιοθετεί Παράλυτο Σκυλί Που Δεν Ήθελε Να Το Δει Και Αναγκάζεται Να Το Αφήσει

Γιαγιά: Συγκλονιστικό.. Μια γιαγιά υιοθέτησε ένα παράλυτο σκυλί που δεν το ήθελε κανείς. Μετά από λίγο διάστημα όμως, αναγκάστηκε να τον αφήσει διότι έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπείες. Ακολουθεί η συγκλονιστική ιστορία της γιαγιάς με το παράλυτο σκυλί.

Τα κατοικίδια ζώα μας είναι σαν τα παιδιά μας, πολλοί από εμάς προσπαθούμε για την ευημερία τους για το υπόλοιπο της ζωής τους και είμαστε μαζί τους σε καλές στιγμές και σε δύσκολες στιγμές.

Η ιστορία του Bong

Ο Bong είναι ένας σκύλος που είχε μια φυσιολογική ζωή, εκτελούσε τις δραστηριότητες ενός υγιούς σκύλου, τρέχοντας και παίζοντας με τους φίλους του στους δρόμους. Αλλά ένα πρωί, όταν ξύπνησε, τα πίσω πόδια του ήταν παράλυτα, αντί να τον φροντίσουν, τον έβαλαν σε ένα κουτί και τον πέταξαν σε χωματερή.

Ευτυχώς, μια γιαγιά άκουσε τις κραυγές του, τον έσωσε και αποφάσισε να τον φροντίσει, ήταν απογοητευμένη και μάλιστα αναγνώρισε ότι ο σκύλος ήταν από τη γειτονιά.

H μεγάλη αγάπη της γιαγιάς

Αν και η γιαγιά είναι πολύ φτωχή, έχει πολύ αγάπη να δώσει, και κάνει ό τι είναι δυνατόν, ώστε το σκυλί της να έχει μια κανονική ζωή. Καθαρίζει και ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του πριν από τις δικές της, περιποιείται το σώμα του και το καλύπτει με χειροποίητους επιδέσμους.

Η γιαγιά πάντα προσέχει να μην τραυματίζεται όταν σέρνεται, όταν μπορεί τον βάζει σε ένα καλάθι και τον βγάζει βόλτα ή καλύπτει τα πόδια του για να τον προστατεύσει από το έδαφος.

Το σκυλί αγαπά πολύ τη γιαγιά του, ενώ κάνει τις δουλειές του σπιτιού, θέλει να την ακολουθεί παντού.

O φίλος του Bong

Παρά την κατάστασή της, ο Bong προσπαθεί να κάνει τις δραστηριότητες που εκτελεί ένα κανονικό σκυλί και σχεδόν κάθε μέρα δέχεται μια επίσκεψη από τον καλύτερο φίλο της, έναν γείτονα σκύλο, τον οποίο ο ιδιοκτήτης της την πηγαίνει καθημερινά για να κάνει τον Bong ευτυχισμένο, Έτσι μπορεί να παίξει και να απολαύσει λίγο την ζωή.

Όταν ο Bong βλέπει τον φίλο της, είναι πολύ ενθουσιασμένος, αλλά όταν είναι καιρός να φύγει, προσπαθεί να την ακολουθήσει και είναι απογοητευμένος που δεν φτάνει το ρυθμό της και την βλέπει να φεύγει.

Μερικές φορές ο Bong θέλει να βλέπει τα άλλα σκυλιά να τρέχουν και να παίζουν, γεγονός που υποδηλώνει ότι πάσχει συναισθηματικά επειδή δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε.

Όταν η γιαγιά βλέπει τον Bong, αρχίζει να κλαίει, επειδή σκέφτεται ότι εάν είχε τα μέσα, ο σκύλος θα περπατούσε και πάλι.

Η γιαγιά είπε σε ένα βίντεο στο YouTube:

“Αυτός υποφέρει, αν μπορούσε να υιοθετηθεί από μια πλούσια οικογένεια, θα μπορούσαν να πληρώσουν για την ιατρική φροντίδα του και θα περπατούσε πάλι.”

Μερικοί άνθρωποι άκουσαν την ιστορία και αποφάσισαν να την επισκεφθούν, προσφέροντας τους δώρα, καλούδια, φαγητό, ένα νέο κρεβάτι και εκπληκτικά νέα.

Προσφέρθηκαν να πάνε το σκυλί στον κτηνίατρο και να πληρώσουν για τα πάντα. Οι εθελοντές πήγαν τον Bong στον κτηνίατρο, και μετά από εξετάσεις, διαγνώστηκε με σπονδυλική μυελίτιδα.

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή του Bong, δεδομένου ότι θεωρείται ότι το 70% των σκύλων που έχουν διαγνωστεί με αυτό το πρόβλημα μπορούν να ανακάμψουν.

Όταν της έδωσαν τα αποτελέσματα, η γιαγιά φώναζε από ευτυχία, αλλά επίσης στεναχωρέθηκε, γιατί πρέπει να χωριστεί από το σκυλί της που πρέπει να νοσηλευτεί για λίγο.

Ο σκύλος έχει ξεκινήσει τη θεραπεία και όλοι ελπίζουν ότι η αποκατάσταση θα είναι επιτυχής.

Οι εθελοντές και ο κτηνίατρος θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ανακάμψει πλήρως, είναι μια σκληρή μάχη, αλλά ο Bong έχει πολλά να ζήσει.

Ενημέρωση:

Ο Μπονγκ κατάφερε να ανακάμψει και η γιαγιά του δεν μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Τώρα τρέχει πάλι όπως πάντα ήθελε να το κάνει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό