«Για τους ανθρώπους μου είναι σκουπίδια»: Μητέρα γάτα εγκαταλείπεται με τα μωράκια της με συγκλονιστικό σημείωμα

«Σας παρακαλώ βοηθήστε τους! Οι άνθρωποί μου τα θεωρούν σκουπίδια και ενοχλούνται» – Λέξεις που τσακίζουν κόκκαλα και αναγράφονται πάνω στο σημείωμα εκεί που η μητέρα γάτα και τα νεογέννητα γατάκια της εγκαταλείφθηκαν στην είσοδο ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Κόρπους Κρίστι του Τέξας.

Η αρχή της ιστοράις:

Ήταν η Kayla, υπάλληλος του γραφείου του διαχειριστή της συγκυριαρχίας, που έλαβε την αναφορά από ορισμένους κατοίκους και πήγε στο σημείο για να ελέγξει τι συμβαίνει. Και «αυτό που είδε δεν ήταν αυτό που περίμενε», είπε η Lindsay Haglund της Coast Bend Cat Rescue.

Η νέα μητέρα καθόταν με τα παγωμένα μωρά της σε μια αιματοβαμμένη πετσέτα, σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο ρείθρο κοντά στα γραμματοκιβώτια, με μια χούφτα κροκέτες μπροστά της και το σημείωμα βοήθειας κρεμασμένο στον τοίχο. Ένα πραγματικό χτύπημα στην καρδιά.

Το τιγρέ γατάκι μάλλον έμεινε εκεί έξω ενώ ήταν ακόμη σε λοχεία: γέννησε τουλάχιστον ένα από τα τρία μωρά της εκεί και χρειαζόταν άμεση βοήθεια, έτσι η Kayla τα κράτησε ασφαλή για λίγες μέρες στο διαμέρισμά της, όσο ένας εθελοντής από το καταφύγιο θα μπορούσε να οργανωθεί για να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια.

Η συνέχεια της ιστορίας:

«Ήταν τόσο μικρά και εύθραυστα και η γάτα, που τώρα ονομάζεται Μπονμπόν, ήταν αμέσως πολύ ευγνώμων που είχε ένα ασφαλές μέρος για να τα θηλάσει και να τα φροντίσει». Τα τρία γατάκια είναι τώρα τριών εβδομάδων και μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και υγιή.

Το τέλος της ιστορίας:

Η Bonbon αποδείχθηκε αμέσως φανταστική μητέρα, παρά την αγχωτική κατάσταση στην οποία βρέθηκε. Και ελπίζουμε ότι ολόκληρη η μικρή οικογένεια θα βρει σύντομα ένα σπίτι όπου θα μπορεί να έχει όλη την αγάπη που χρειάζεται.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό