Έβγαλε βόλτα τον σκύλο της, όταν ξαφνικά σταμάτησε να κουνιέται. Μόλις κατάλαβε τον λόγο, έμεινε άφωνη!

Ποιος λέει ότι οι γάτες και τα σκυλιά δεν μπορούν να γίνουν φίλοι; Η Shelly Colette περπατούσε με το σκυλί της κατά μήκος του δρόμου, όταν παρατήρησε το κουτάβι της να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα. Ο σκύλος στάθηκε πάνω από μια σχάρα αποχέτευσης, κοιτούσε προς τα κάτω και αρνούνταν να κινηθεί. Η κοπέλα προσπάθησε να πείσει το σκυλί της να κινηθεί, αλλά μάταια.

Τότε, παρατήρησε το λόγο που ο σκύλος στεκόταν στάσιμος εκεί. Στον πυθμένα της αποχέτευσης, υπήρχε μια γάτα μέσα στη βρωμιά και το νερό. Δεν πήρε πολύ χρόνο στην Shelly να συνειδητοποιήσει, ποια ήταν πραγματικά αυτή η γάτα. Αυτή η γάτα, έλειπε για εβδομάδες και η φωτογραφία της είχε αναρτηθεί σε φυλλάδια γύρω από την πόλη.

Η Shelly κάλεσε αμέσως την ιδιοκτήτριά της, που έσπευσε στην περιοχή. Μόλις έφτασε εκεί, ήρθε σε επαφή με εργάτες που θα μπορούσαν να τη σώσουν. Δυστυχώς, ο στόχος αυτός αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολος από ό, τι όλοι πίστευαν αρχικά.

Η σχάρα ήταν σκουριασμένη και ήταν σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθεί. Αφού ένας εργαζόμενος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δουλειά, κάλεσε ακόμη πέντε άντρες για να σπάσουν τις μεταλλικές ράβδους.

Με τον δυνατό θόρυβο και όλη την αναταραχή, η γάτα σαφώς φοβήθηκε. Κρύφτηκε κάτω από ένα σωλήνα και αρνήθηκε να βγει. Μετά τη κοπή των ράβδων, η ιδιοκτήτρια ευχαρίστησε τους εργάτες και εξήγησε ότι σχεδίαζε να κατασκηνώσει στη μέση του δρόμου μέχρι να επιστρέψει η γάτα.

«Κάποιος ήρθε και μου έδωσε μια κουβέρτα. Κάθε τόσο, φίλοι και άγνωστοι έρχονταν και έφευγαν. Ένας γείτονας φόρτισε το κινητό μου. Δύο άνθρωποι μου έφεραν φαγητό. Μια κυρία μου έδωσε πέντε μπουκάλια νερό», δήλωσε η Francolini.

Αφού δεν άκουσε ή είδε τη γάτα, επέστρεψε στο σπίτι. Λίγο αργότερα, ένας γείτονας είπε ότι άκουσε ένα νιαούρισμα. Η γυναίκα έτρεξε και είδε τη γάτα της. Ήταν τρία κιλά ελαφρύτερη και φιλοξενούσε δύο τσιμπούρια. Παρόλα αυτά, έδειχνε χαρούμενη που γύρισε σπίτι.

Χωρίς τη βοήθεια του σκύλου, δεν θα είχε βρεθεί ποτέ!

Credit: Gladwire

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό