Εθελοντές Σώζουν Δύο Κουτάβια Και Την Μητέρα Τους Από Άθλιες Συνθήκες Διαβίωσης

Εθελοντές Σώζουν Δύο Κουτάβια Και Την Μητέρα Τους Από Άθλιες Συνθήκες Διαβίωσης

Η συγκλονιστική αγκαλιά που παίρνει το κουτάβι παρηγορεί την αδερφή του με μια αγκαλιά αφού σώθηκαν από άθλιες συνθήκες διαβίωσης…

θελοντές από έναν σύλλογο με έδρα το Οχάιο των ΗΠΑ, ανέλαβαν την ευθύνη της τριάδας και τους έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία.

Τον Μάρτιο του 2022, το προσωπικό του Animal Charity του Οχάιο έλαβε μια κλήση που ανέφερε μια άπορη οικογένεια σκύλων. Η Jane MacMurchy , διευθύντρια επιχειρήσεων, και ένας αξιωματικός έσπευσαν στο σημείο για να τους σώσουν.

Ανακάλυψαν μια μητέρα και τα δύο 5 μηνών κουτάβια της, κλεισμένα σε ένα αυτοσχέδιο περίβλημα. « Ζούσαν σε τρομερές συνθήκες , είπε η Jane MacMurchy στο Dodo , τα μικρά ήταν εντελώς αντικοινωνικά. »

Οι ιδιοκτήτες λοιπόν παρέδωσαν τους τετράποδους στους διασώστες. Οι Peaches , η Layla και η Lady – η μητέρα τους – γύρισαν την πλάτη τους στη βρωμιά και τους πήγαν στο καταφύγιο.

Τα κουτάβια αγκαλιάστηκαν για να παρηγορήσουν το ένα το άλλο

Ευτυχώς, μια επίσκεψη στον κτηνίατρο αποκάλυψε ότι οι επιζώντες ήταν σχετικά καλά στην υγεία τους. Ωστόσο, τα νεαρά σκυλιά δεν είχαν αυτοπεποίθηση και έδειχναν τρομοκρατημένα.

« Κάνανε τα εμβόλια και τον έλεγχο υγείας και η μαμά τελείωσε πρώτη , εξήγησε η Τζέιν , την περπατούσαμε και τα κουτάβια, χωρίς τη μαμά, κόλλησαν το ένα στο άλλο και φοβήθηκαν. «Μια αγκαλιά για να παρηγορήσουνε ο ένας τον άλλον, που έχει απαθανατιστεί σε φωτογραφία.

Αυτή τη στιγμή, η μικρή οικογένεια ζει στο καταφύγιο και μαθαίνει τι σημαίνει να είσαι «ασφαλής». Οι φροντιστές τους αφιερώνουν χρόνο για να τους κοινωνικοποιήσουν και να τους βοηθήσουν να χαλαρώσουν.

Λίγες μέρες μετά την επιχείρηση διάσωσης , η 7χρονη Lady ένιωθε ήδη πιο σίγουρη, ήθελε να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να βγει έξω. Η σκυλίτσα θεωρείται από τους εθελοντές ως « μια μικρή αγάπη που χαίρεται να δέχεται στοργή ».

Ωστόσο, τα 2 πιτσιρίκια της έχουν ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουν μέχρι να ακολουθήσουν πλήρως το παράδειγμά της. Η Peaches και η Layla αποδεικνύεται ότι εξαρτώνται πλήρως η μία από την άλλη. Όταν είναι έτοιμα, τα μέλη της ομάδας ελπίζουν ότι μια κατάλληλη οικογένεια θα τα υιοθετήσει μαζί.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό