Αξίζουν συγχαρητήρια:Η στιγμή που αστυνομικοί μεταφέρουν τραυματισμένο σκύλο στο κτηνίατρο στον Πύργο

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν δύο αστυνομικοί από τον Πύργο κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους, όταν συνάντησαν ένα χτυπημένο σκυλάκι και το μετέφεραν άμεσα προς τον κτηνίατρο. Ο μικρός μας φίλος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του και βρέθηκαν μπροστά του οι δύο αστυνομικοί που τον βοήθησαν.

Δυο αστυνομικοί απέδειξαν ότι δεν είναι μόνο κοντά στον άνθρωπο, αλλά και στην κοινωνία! Δύο αστυνομικοί τους τμήματος Τροχαίας Πύργου εντόπισαν στην άκρη του δρόμου έναν τραυματισμένο σκύλο, ο οποίος είχε χτυπηθεί και εγκαταλειφθεί από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η αντίδραση και των δύο αστυνομικών ήταν άμεση

Οι αστυνομικοί Κωνσταντίνος Μπάρκας και Αντώνης Καλαντζής, χωρίς να καθυστερήσουν, τον έβαλαν τον σκύλο ο οποίος είχε τραυματιστεί στα πίσω πόδια στο περιπολικό και τον μετέφεραν στην κτηνίατρο που έχει σύμβαση με το δήμο Πύργου Μαριάνα Παπαϊωάννου. Στη συνέχεια επικοινώνησαν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Σπηλιοτόπουλο.

Ο σκύλος αν και σοβαρά τραυματισμένος έχει ελπίδες να τα καταφέρει

Ο άτυχος σκύλος φαίνεται πως έχει κατάγματα στην λεκάνη του, αλλά έχει ελπίδες να επιβιώσει, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες μετά από εξετάσεις και ότι άλλο χρειαστεί για την φροντίδα του. Τον άτυχο σκύλο τον εντόπισαν οι αστυνομικοί στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Χόχολη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό