Η “προφητική” ανάρτηση της Τούνη για το μέλλον με τον γιο της: Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok

Ιωάννα Τούνη: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η νεαρή influencer με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού που θα έρθει σε μερικούς μήνες. Μανούλα θα γίνει για πρώτη φορά με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου και περιμένει αγοράκι. Το ζευγάρι πριν λίγο καιρό οργάνωσε και ένα μεγάλο πάρτι που ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού τους.

Η προφητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Μανούλα θα γίνει σε μερικούς μόνο μήνες η Ιωάννα Τούνη και αυτό το διάστημα ζει τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει μία εγκυμοσύνη όχι ιδιαίτερα ομαλή και το έχει εξομολογηθεί δημοσίως. Άλλωστε η ίδια λατρεύει να δημοσιεύει στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές από τη ζωή της, τόσο με τους φίλους της όσο και με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει μόνο ένα “δυνατό” Instagram αλλά και ένα απίθανο προσωπικό προφίλ στο TikTok, όπου δημοσιεύει βίντεο περισσότερο χιουμοριστικά. Πρόσφατα η ίδια θέλησε να “οραματιστεί” το μέλλον και έκανε μία “προφητική” ανάρτηση για το πώς θα είναι η ζωή της με τον γιο της, όταν θα ξεκινήσει να έχει ερωτική ζωή. Μάλιστα στο φανταστικό της “σενάριο” πρωταγωνιστεί και η ίδια! “Ο μελλοντικός μου γιος κλαίει στο δωμάτιό του επειδή απάτησε την κοπέλα του και της το είπα”, έγραψε με χιούμορ η Ιωάννα Τούνη.

@j.touni Εγώ ως μαμά 100% 😂❤️💪🏼 #girlpower #futuremom #foryou #greece #tiktokgreece #touni #jtouni ♬ Crybaby – Arieyonna Jenkins

Related posts

“Μιλφάρα πλέον!” Η Καινούργιου εμφανίστηκε στα γενέθλιά της με φόρεμα που θυμίζει Πάρις Χίλτον και έκανε πάταγο

“Και το όνομα αυτού Έκτορας” Ένα ακόμα παιδί για τη Χριστίνα Μπόμπα , πλέει σε πελάγη ευτυχίας

“Ο Δημήτρης Κόκοτας ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά και στο τέλος τα κατάφερε με τη βοήθεια του Θεού”