Αθήνα: Φαρμακείο Υιοθετεί Αδέσποτο Ασπρόμαυρο Γάτο Και Του Χαρίζει Μια Όμορφη Ζωή

Αθήνα: Φαρμακείο Υιοθετεί Αδέσποτο Ασπρόμαυρο Γάτο Και Του Χαρίζει Μια Όμορφη Ζωή

Γάτος: Το έχουμε ξαναπεί πως ενέργειες υιοθέτησης και προσφοράς θα βρίσκουν πάντα διαφήμιση από εμάς καθώς πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους μας. Ειδικά τώρα το χειμώνα, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές, τον αέρα και τα χιόνια, η φροντίδα των αδέσποτων είναι επιτακτική ανάγκη. Ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Δυστυχώς, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί, ένας μεγάλος αριθμός ζώων πεθαίνει το χειμώνα. Γέρικα, άρρωστα αλλά και πολλά αδεσποτάκια δεν καταφέρνουν να ζήσουν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι πολύ σημαντικό να τους βρούμε μια γωνίτσα να κάτσουν.

Υπάρχουν λοιπόν καταστήματα- που γίνονται όλο και περισσότερα-που υιοθετούν αδεσποτάκια και τα φροντίζουν. Είτε μέσα στο χώρο τους είτε απέξω. Αυτοί οι άνθρωποι είναι παράδειγμα και καλό είναι να τους μαθαίνουμε.

Ένα τέτοιο μαγαζί, όπως μαθαίνουμε από την Helena Archontakis, είναι και το φαρμακείο που βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Χαριλάου Τρικούπη. Στο φαρμακείο αυτό ζει ο Ρος, ένας πανέμορφος ασπρόμαυρος αδέσποτος γατούλης, ο οποίος όταν κλείνει το φαρμακείο, μένει μέσα σε ένα δικό του χώρο. Φυσικά κάνει και τις βόλτες του έξω καθώς επισκέπτεται και άλλα μαγαζιά.

Εδώ που τα λέμε υπάρχει μεγαλύτερο βάλσαμο από το να μπαίνεις σε ένα φαρμακείο και να σε καλωσορίζει ένα ζωάκι;

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό