Αρνήθηκε να πάρει μέρος σε Κυνομαχία. Το Τίμημα που Πλήρωσε, θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε!

Η Betsy βρέθηκε πριν μια εβδομάδα εγκαταλειμμένη σε ένα οικόπεδο στην Ισπανία, από μία μη-κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθάει αδέσποτα σκυλιά να βρουν σπίτι. Όταν την βρήκαν οι εθελοντές της “Let’s Adopt” δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν ζούσε ή όχι, γιατί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. 

(Προσοχή: Σκληρές Εικόνες)

Είχαν γδάρει εντελώς το λαιμό της και η μύτη και το σαγόνι της είχαν γίνει κομμάτια. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη στη Betsy, αλλά υποθέτουν πως είχε πάρει μέρος σε κυνομαχία. Επειδή δεν πάλεψε όμως με τα άλλα σκυλιά, την κατακρεούργησαν και την άφησαν μόνη να πεθάνει.

Λόγω των τραυματισμών της, η ζωή της κρεμόταν κυριολεκτικά από μία κλωστή και βίωνε τρομακτικό πόνο.

Αλλά παρόλο που η κατάστασή της φαινόταν μη αντιστρέψιμη στην αρχή, σιγά σιγά άρχισε να αναρρώνει. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να περιοριστεί η μόλυνση και να ανοικοδομήσουν το κάτω μέρος του σαγονιού και τα χείλια της.

Η οργάνωση δίνει καθημερινά ενημερώσεις για την κατάστασή της μέσα από το Facebook και όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια δωρεά για να καλυφτούν τα έξοδα από τη θεραπεία της.

Ούτε ζώο δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο. Ελπίζουμε να αναρρώσει γρήγορα η Betsy και να γίνει πάλι υγιής και χαρούμενη!

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό