Άνδρας Σώζει Από Βέβαιο Θάνατο Γατάκι Που Παρασύρθηκε Από Χείμαρρο Και Θέλει Να Το Υιοθετήσει (pics)

Άνδρας Σώζει Από Βέβαιο Θάνατο Γατάκι Που Παρασύρθηκε Από Χείμαρρο Και Θέλει Να Το Υιοθετήσει 

Στην Καλιφόρνια, ένα γατάκι σώθηκε την τελευταία στιγμή από έναν κάτοικο της περιοχής, όταν ένας χείμαρρος το οδηγούσε κατευθείαν στην καταστροφή. Ο άνδρας έχει ερωτευτεί το ζώο και σκέφτεται το ενδεχόμενο να το υιοθετήσει.

Μετά από πολλούς μήνες ξηρασίας, έντονες βροχοπτώσεις έπεσαν στην Καλιφόρνια, προκαλώντας πλημμύρες σε τμήμα της πολιτείας αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ηρωική διάσωση μιας νεαρής γάτας που βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο, όπως αναφέρει το FOX40 αυτή τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Ο Skip Cambell ζει με τη γυναίκα του κοντά στο Cottage Park , στην πόλη του Sacramento , στην άκρη ενός ποταμού. Η στάθμη του ρέματος είχε ανέβει σημαντικά και το ρεύμα του μόνο δυνάμωνε λόγω της βροχόπτωσης των τελευταίων ωρών.

Ενώ ήταν μέσα, η γυναίκα του, που παρατηρούσε την πλημμύρα μπροστά από το σπίτι, τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι άκουσε στενάχωρα νιαουρίσματα. Ο Skip Cambell έτρεξε έξω, συνειδητοποιώντας ότι ένα γατάκι παρασύρθηκε από το ποτάμι και πάσχιζε να κρατήσει το κεφάλι του πάνω από το νερό.

Χωρίς να χάσει ούτε στιγμή, μπήκε στο ρέμα που του ήρθε στο ύψος της μέσης, και κατάφερε να πιάσει το ζώο λίγα μέτρα πριν τον καταρράκτη όπου πήγαινε ευθεία. Η πτώση οδηγεί στην κοίτη ενός τμήματος του ρέματος και η γάτα μάλλον δεν θα είχε επιζήσει.

Η γάτα σώθηκε … και ίσως υιοθετηθεί

Σύντομα, ο Skip Cambell πήρε το γατάκι στο σπίτι, όπου το ζευγάρι το στέγνωσε, το ζέστανε και το παρηγόρησε. Ο άνδρας λέει ότι δεν ξέρει ακόμη αν θα το κρατήσουν, παρόλο που ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν σώσει και φροντίσει αρκετές άλλες γάτες στο παρελθόν.

Ο Skip Cambell , σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αναίσθητος στη γοητεία και την ευγένεια του αιλουροειδούς που μόλις έσωσε: « Μια πολύ όμορφη γάτα. Και δεν φαίνεται πολύ ντροπαλή. Φαίνεται μάλλον ήρεμη. Έχει όμορφα πράσινα μάτια ».

Θα μπορούσε σίγουρα να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή με αυτούς τους φροντισμένους ανθρώπους και τα άλλα ζώα τους: 2 κατσίκες και έναν αυστραλιανό ποιμενικό σκύλο .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό