Άνδρας Περπατάει Καθημερινά Με Ηλικιωμένο Σκυλάκι Για Να Τον Βοηθάει Να Ασκηθεί (vid)

Άνδρας Περπατάει Καθημερινά Με Ηλικιωμένο Σκυλάκι Για Να Τον Βοηθάει Να Ασκηθεί

Άνδρας: Αν στον πλανήτη μας υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν τον Αβραάμ της ιστορίας μας όλα θα ήταν πολύ καλύτερα για την ανθρωπότητα. Μια ιστορία που θα σας συγκινήσει βαθιά. Μια ιστορία κόντρα σε εκείνους που παρατούν ή εγκαταλείπουν τα ηλικιωμένα ζωάκια τους.

Η υιοθέτηση ενός σκύλου φέρει πολλές ευθύνες και πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι θα γεράσει , οπότε αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα μόνο για να παίξετε μαζί του, ξεχάστε καλύτερα την ιδέα , γιατί με την πάροδο των ετών σίγουρα θα γίνει πιο ήρεμο και πιο ανενεργό.

Μπορεί ακόμη και να αρρωστήσει … και εκεί πρέπει να είστε πάντα δίπλα του, να τον φροντίζετε και να του δίνετε όλη την αγάπη που χρειάζεται.

Αυτός ο άνδρας με το όνομα Αβραάμ το γνωρίζει πολύ καλά , ότι αντί να κάνει τη ζωή του πολύ πιο εύκολη και να απαλλαγεί από τον ηλικιωμένο του σκύλο με το όνομα Γαβριήλ , αποφάσισε να συνεχίσει τη φροντίδα του, ακόμα και όταν τα πόδια του αντιστέκονται στο βάρος του σώματός του.

Σύμφωνα με τις εικόνες που τραβήχτηκαν από έναν γείτονα του άνδρα, ο κηδεμόνας είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη φροντίδα του κατοικίδιου ζώου του και παρόλο που είναι δύσκολο για το σκυλάκι να περπατήσει, το βγάζει κάθε μέρα σε ένα τετράγωνο για να τεντώνει τα πόδια του και να ασκείται.

Με τη βοήθεια του κηδεμόνα του, που το κρατά με τα χέρια του, όλα είναι ευκολότερα. Πηγαίνει αργά, αλλά εντελώς ασφαλής.

«Αυτός είναι ο γείτονάς μου, άξιος θαυμασμού. Κάθε μέρα βγάζει τον ηλικιωμένο του φίλο για να κάνει τις ασκήσεις και τις ανάγκες του. Ένα παράδειγμα για όσους θέλουν να εγκαταλείψουν τα σκυλάκια τους (παππούδες) »έγραψε η γυναίκα που ονομάζεται Elita Ayleen στην ανάρτησή της στο Facebook, η οποία γρήγορα έγινε viral και συγκίνησε τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε τον συναισθηματικό περίπατο εδώ:

Θέλουμε περισσότερους ανθρώπους σαν τον Αβραάμ στον κόσμο!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό