Άνδρας Περπατά 12 Ωρες για να Σώσει Τραυματισμένο Σκύλο που Επεσε σε Παγίδα

Με ένα κουτάβι τραυματισμένο στο σακίδιο του, ο Sean McCormack έκανε ένα μακρύ ταξίδι και ήταν ο πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που συγκινεί τις καρδιές όλων.

Δυστυχώς, πολλά ζώα πέφτουν κατά λάθος θύματα λαθροκυνηγών. Μερικές φορές οι πιο τυχεροί καταφέρνουν να απελευθερωθούν, αλλά μετά από αυτό έχουν ελάχιστο προσδόκιμο ζωής.
Το ίδιο συνέβη και με τη Σάντι, ένα κουτάβι που, αφού ξέφυγε από μια παγίδα, περίμενε μια διάσωση που φαινόταν σαν μια αδύνατη αποστολή.

Ο σκύλος χρειαζόταν βοήθεια όσο πιο επειγόντως γινόταν, κολλώντας απελπισμένα σε κάθε στιγμή που περνάει.
Όλα ξεκίνησαν στη βόρεια Ταϊβάν, στο Εθνικό Πάρκο Taroko, όπου μια γυναίκα τράβηξε μια φωτογραφία με ένα κουτάβι που είχε γνωρίσει σε ένα ταξίδι, αλλά λίγες ώρες αργότερα, κατά την επιστροφή της, το βρήκε σοβαρά τραυματισμένο και στα δύο πόδια. αφού έπεσε θύμα παγίδας.
Η γυναίκα επικοινώνησε με τον Sean McCormack, έναν διασώστη ζώων, στον οποίο εξήγησε την κατάσταση και ζήτησε επείγουσα βοήθεια για τη Sandy.

Ο ΜακΚόρμακ δεν πίστευε ποτέ ότι θα έκανε έναν τέτοιο δρόμο για να σώσει το ζώο. Θα μπορούσε να είχε αίσιο τέλος, αλλά αρκεί το φτωχό κουτάβι να είχε την ευκαιρία να ζήσει.

Την ίδια μέρα, ο McCormack επικοινώνησε με τον Ross Tweedie, συνιδιοκτήτη ενός ταξιδιωτικού γραφείου που ονομάζεται “Taiwan Adventures”, το οποίο είναι υπεύθυνο για την οργάνωση ταξιδιών στο νησί.

Όταν συναντήθηκαν, ο Ross εξήγησε στον Sean ότι θα ήταν μια 12ωρη πεζοπορία, αρκεί να κρατούσαν καλό ρυθμό, αλλά τον προειδοποίησε ότι δεν θα ήταν εύκολο.

«Είναι μια δύσκολη διαδρομή», είπε ο Tweedie. «Δεν είναι για αρχάριους και ο Σον ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Μου είπε ότι δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Όμως, παρά όλες τις προκλήσεις, ο Sean ήταν αποφασισμένος να σώσει τη ζωή της Sandy.
Συχνά ήθελαν να τα παρατήσουν λόγω της δυσκολίας του δρόμου, αλλά ήταν πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για αυτό το φτωχό σκυλί.

Μετά από 6 ώρες περπάτημα, έφτασαν στο χωριό όπου η Σάντυ ήταν σε σοβαρή κατάσταση και πολύ καταθλιπτική.

«Η Σάντυ ήρθε και έβαλε το κεφάλι της πάνω μου. Μπήκε σαν να έψαχνε για αγκαλιά», πρόσθεσε ο ΜακΚόρμακ.

Αφού έδεσαν τα πόδια του Σάντι, οι άντρες τον έβαλαν σε ένα σακίδιο πλάτης για να το μεταφέρει ώστε να λάβει την τόσο αναγκαία κτηνιατρική φροντίδα.

Ο δρόμος της επιστροφής ήταν ομαλή και ελπιδοφόρα, γιατί τα χειρότερα είχαν τελειώσει. Είχαν σώσει την Σάντι και το μόνο που ήλπιζαν ήταν να επιστρέψουν στον πολιτισμό και να τον σταθεροποιήσουν.

«Δεν έβγαζε ήχο», είπε ο Tweedie. «Δεν γάβγιζε ούτε παραπονέθηκε. Ήταν ένας άγγελος», λέει χαρούμενος.

Όταν έφτασε στην πόλη, ο ΜακΚόρμακ πήγε τη Σάντι σε έναν κτηνίατρο. Δυστυχώς, η παγίδα τον είχε πληγώσει τόσο πολύ που η μόνη λύση ήταν να του ακρωτηριάσουν τα μπροστινά πόδια.

Η Σάντι έπρεπε να παραμείνει υπό παρακολούθηση στον κτηνίατρο για να θεραπευτεί σωστά.

Όλοι ελπίζουν ότι η Σάντυ θα αναρρώσει το συντομότερο δυνατό και ότι θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει προθέσεις που θα τη βοηθήσουν να περπατήσει κανονικά.

Παρόλο που έχασε τα πατήματά του, κατάφερε να μείνει ζωντανή και να περιβάλλεται από την αγάπη και την προστασία που τόσο χρειαζόταν.

Χάρη στην αλληλεγγύη ορισμένων υπέροχων ανθρώπων, αυτό το ευγενές κουτάβι ζει και μπορεί να απολαύσει μια όμορφη ζωή ακόμα. Όλη η εκτίμηση για το έργο όσων παλεύουν μέρα νύχτα για το καλό των πιο ευάλωτων ζώων, που υποφέρουν στη σιωπή, προσπαθώντας να επιβιώσουν.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό