Άνδρας αφήνει το γάμο για να σώσει τον σκύλο που έχει κολλήσει κοντά σε υπερχειλισμένο ποτάμι. Μπράβο, λέει το Διαδίκτυο

Ένα συγκινητικό βίντεο γίνεται viral όπου ένας άνδρας παρέλειψε τις γαμήλιες εκδηλώσεις για να σώσει ένα αδέσποτο σκυλί που επρόκειτο να πνιγεί σε ένα ποτάμι. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Reddit με την εξής λεζάντα: «Ο τύπος έφυγε από τη γιορτή του γάμου για να βοηθήσει έναν σκύλο». Το κλιπ που ηχογράφησε άλλος καλεσμένος του γάμου έχει λάβει πάνω από 70.000 θετικές ψήφους στο Reddit.

Στο βίντεο, ο σκύλος φαίνεται να στέκεται στα πόδια του σε κάτι που φαίνεται να είναι μια βάση από σκυρόδεμα κατά μήκος ενός ποταμού που ξεχειλίζει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, φαίνεται ένας άνδρας που φορά ένα επίσημο κοστούμι να περπατά στην όχθη του ποταμού και να βγάζει το σακάκι του για να σώσει τον σκύλο. Στη συνέχεια, ο άνδρας ξαπλώνει στην κορυφή του τοίχου και προσπαθεί να τραβήξει τον σκύλο με το χέρι του.
Μετά από πολλές προσπάθειες, ο άνδρας δεν μπορεί να φτάσει στο σκυλί και έτσι σκύβει περαιτέρω.

Ένας άλλος άνδρας ντυμένος επίσημα, έρχεται για να βοηθήσει τον άνδρα να σώσει το σκυλί κρατώντας τον για να μην πέσει ο ίδιος στο ρέμα. Καθώς ο άλλος τον κρατάει, ο άντρας μπορεί να σηκώσει τον σκύλο από το πόδι του και ο άλλος τον πιάνει στο έδαφος. Ο βρεγμένος σκύλος φαίνεται να τινάζει το νερό από πάνω του και να ακολουθεί τον άνδρα που του έσωσε τη ζωή.

Το κλιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 70.000 θετικές ψήφους και αρκετές αντιδράσεις. Ο κόσμος δεν μπορούσε να σταματήσει να επαινεί τον άντρα για την καλοσύνη του. Πολλοί τον χαιρέτησαν ως τον «ήρωα χωρίς κάπα για τη διάσωση».

Ευτυχώς, υπάρχουν και άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τα ζώα , ακόμα κι αν είναι σε καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους . Το να βοηθάς ένα αβοήθητο ον είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις όταν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους σενάρια.

Δείτε το viral βίντεο παρακάτω:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό