Αυτά τα κουταβάκια μοιάζουν ευτυχισμένα, όταν όμως αντικρίσεις την μητέρα τους, θα δακρύσεις!

Αυτή η σκυλίτσα επέζησε από έναν εφιάλτη για να γεννήσει αυτά τα πανέμορφα κουταβάκια!

Τον περασμένο Ιούλιο, ένα ετοιμόγεννο λαγωνικό με το όνομα Cinnamon βρέθηκε στους δρόμους να αργοπεθαίνει. Παρόλο που οι συνθήκες παραμένουν ένα μυστήριο, πολλαπλά τραύματα από τρυπήματα σε ολόκληρο το σώμα της σκυλίτσας έκαναν τους διασώστες να πιστέψουν ότι κάποιος είχε μαχαιρώσει την σκυλίτσα και την άφησε να πεθάνει.


Η κοινωνία του Δουβλίνου για την Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων (DSPCA) έσπευσε να βοηθήσει την έγκυο σκυλίτσα, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Αφού περιποιήθηκαν τις πληγές της, το προσωπικό αποφάσισε ότι βρίσκονταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το συντομότερο δυνατόν έπρεπε να την μεταφέρουν σε μία ανάδοχη οικογένεια. O Enter Sean, ο ανάδοχος πατέρας της Cinnamon, ανέλαβε το έργο της πλήρους φροντίδας του σκύλου. Γνώριζε ότι η Cinammon θα γεννούσε τα κουταβάκια της ανά πάσα στιγμή.
Η Cinnamon σαν να γνώριζε ότι ήταν έτοιμη να γεννήσει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να το κάνει. Αρνήθηκε να πεθάνει εκεί έξω στους δρόμους.


Μερικές μέρες αφού διασώθηκε από στην ειδική ομάδας (DSPCA) και μία μέρα αφού μεταφέρθηκε στο σπίτι του Sean, η Cinnamon ξεκίνησε να φέρνει τον κόσμο το μικρό της θαύμα. 15 ώρες μετά, ο κόσμος καλωσόρισε την ομάδα κουταβιών «Dotey Dozen» αποτελούμενα από 4 θηλυκά και 8 αρσενικά κουταβάκια «Basil, Chilli, Ginger, Jasmine, Lavender, Nutmeg, Paprika, Pepper, Saffron, Sage, Salt και Wasabi»
Η Cinnamon και τα κουταβάκια της χαίρουν άκρας υγείας.

Η νέα μαμά φροντίζει πλέον ευτυχισμένη τα μωρά κουτάβια της.
Σε μερικές βδομάδες, τα κουταβάκια θα είναι έτοιμα να βρουν και αυτά το δικό τους σπίτι..

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό