16 Απίστευτες, Οικογενειακές Φωτογραφίες από το Ζωικό Βασίλειο.

Τα ζώα είναι εκπληκτικά, και έχουμε τόσα πολλά να μάθουμε ακόμα από αυτά. Πολλά ζώα κατέχουν υψηλή νοημοσύνη, συναισθηματικό βάθος. Υπάρχουν ακόμη πολλά ζώα που ακόμη δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, για παράδειγμα οι φάλαινες, που λίγα είναι γνωστά για την κοινωνική τους δομή, επικοινωνία ή συμπεριφορά. 

Είναι λυπηρός ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα ζώα στον πλανήτη μας. Από το κυνήγι για τρόπαια μέχρι την εργοστασιακή παραγωγή, είμαστε ένοχοι για φριχτές πράξεις. Δισεκατομμύρια ζώα μεγαλώνουν για σφαγή κάθε χρόνο μόνο στην Αμερική. Δίνοντας τόσο μεγάλη έμφαση στην οικονομική ανάπτυξη, αυτός ο τύπος της ‘προόδου’ έρχεται με μεγάλο κόστος – την υγεία και ευζωία του πλανήτη μας και της κάθε μορφής ζωής πάνω του.

Τα ζώα μεγαλώνουν με μεγάλη ευλάβεια τους απογόνους τους για να συνεχίσουν τον σκοπό ύπαρξης του είδους τους. Κάθε ζώο είναι απαραίτητο και είναι απίστευτο πόση χαρά φέρνουν τα ζώα στη ζωή μας και πόσο απαραίτητο είναι να συνεχίσουν να υπάρχουν στον κόσμο. Η σχέση μας είναι συμβιωτική σε αυτό τον πλανήτη που συνυπάρχουμε, και μια μικρή αλλαγή μπορεί να αλλάξει το οικοσύστημα και να έχει τεράστιες επιπτώσεις σε όλη την τροφική αλυσίδα.

Συγκεντρώσαμε μερικές αξιολάτρευτες στιγμές του ζωικού βασιλείου, όπου οι γονείς βοηθάνε να μεγαλώσουν τα μικρά τους. Σίγουρα τους αξίζει να συνυπάρχουν σε αυτό το πλανήτη, όσο και εμείς.

Credit: collective-evolution.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό