Όλο το Διαδίκτυο Έχει Ξετρελαθεί Με Αυτό Τον Τύπο που Πούλησε τα Πάντα και Ταξιδεύει τον Κόσμο με τη Γάτα του!

Αυτές τις μέρες ακούτε για πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείπουν τις 9 έως 5 based θέσεις εργασίας τους και να πουλούν τα  υπάρχοντά τους για να ζήσουν μια πιο απλοϊκή ζωή γεμάτη με ταξίδια. Αυτό που δεν ακούτε πάντα είναι κάποιος που παραιτείται από τη δουλειά τους για να ταξιδέψει στον κόσμο με μια Γάτα. Γνωρίστε τον Rich East, τον άνθρωπο που αποφάσισε να κάνει ακριβώς αυτό με τη μαύρη γάτα Willow.

Ο Rich και Η Willow απολαμβάνουν την καλή ζωή μαζί, ταξιδεύοντας στην Αυστραλία για τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Ένα απλό πρωινό, ο Rich ξυπνήσε με μια ιδέα στο κεφάλι του ότι απλά δεν μπορούσε να κουνηθεί – ήθελε να σταματήσει τη δουλειά του και να πουλήσει τα πάντα. Και έτσι, το έκανε. Το ένα πράγμα που κράτησε; Η αγαπημένη του γάτα διάσωσης Willow.

@ VanCatMeow

Επειδή η ιδέα τον χτύπησε απο τη μια μέρα στην άλλη, δεν ήταν μια βιαστικά αποφασισμένη απόφαση. Ο Rich ήταν δυσαρεστημένος για την εταιρική δουλειά του για 10 χρόνια, όταν άρχισε να σχεδιάζει ένα campervan που θα χρησίμευε ως το νέο του σπίτι. “Σιγά-σιγά άρχισα να πουλάω όλα τα υπάρχοντά μου, έτσι ώστε αυτό που έμεινε να χωρέσει σε αυτό το φορτηγό”, εξηγεί. πρώτον, δεν ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει με μια γάτα αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να αφήσει τη γάτα να πάει – ήταν μέρος του.

“Πήρα την Willow μακριά για τα Σαββατοκύριακα, τότε ολόκληρες εβδομάδες, και όχι μόνο Αντιμετωπίζει, ευημερούσε. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι αυτό που σκέφτηκα ήταν μια γάτα σπιτιού ήταν στην πραγματικότητα , μια γάτα περιπέτειας! ”

@ VanCatMeowOriginally από το Χόμπαρτ της Τασμανίας, το ζευγάρι μένει τώρα σε ένα κινητό campervan που τα παίρνει όπου θέλουν να πάνε. και η Willow ταξίδεψαν πάνω από 31,068 μίλια (50.000 χιλιόμετρα). Έχουν φτάσει στη Νότια Αυστραλία μετά από επίσκεψη σε 6 κράτη και 2 εδάφη της Αυστραλίας.

Έχουν ταξιδέψει στον Μεγάλο φραγμό και έχουν στρατοπεδεύσει στα βουνά του Queensland, του Burketown και του Northern Territory.

Είναι συνήθως σε ένα κολάρο, αλλά ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου γύρω από το χώρο χωρίς λουρί και δεν τρέχει μακριά – ξέρει ότι έχει παρέα! Επιπλέον, φοράει ιχνηλάτη έτσι δεν χάνεται ποτέ. “Η Willow και εγώ έχουμε μια άγνωστη συμφωνία. Θα επανέλθει πάντα στο φορτηγό, και θα την περιμένω πάντα. Σπάνια περιπλανιέται πάνω από 100 μέτρα από το φορτηγάκι αλλά όταν το κάνει μπορεί να την βρει με το κολάρο της.

“@ VanCatMeow

Ο Rich προσπαθεί να βρει μέρη στο στρατόπεδο που είναι ασφαλή για τη γενική υγεία και ευημερία της Willow. Δεν πηγαίνουν σε γεμάτα εθνικά πάρκα ή σε αποθέματα χλωρίδας / πανίδας, αλλά αυτό δεν τους απαγορεύει να επισκεφτούν μερικές απίστευτες τοποθεσίες. Ενώ ο Rich πιστεύει ότι ο δεσμός του με τον Willow είναι συγκρίσιμος με τον δεσμό οποιουδήποτε ανθρώπου που εχει εμμονή με τη γάτα του, αυτός εξηγεί ότι το ζευγάρι υπενθυμίζει το ομόλογό τους σε καθημερινή βάση λόγω του μοναδικού τρόπου ζωής τους. “Δαπάνεις 24 ώρες το 24ωρο μαζί της και έτσι γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά», γράφει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Boops in the forest, are best boops. Want to spread some Willow joy? Get a Willow Greeting Card pack, free shipping worldwide ? @vancatmeow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rich East & Willow The Van Cat (@vancatmeow) στις

VancatMeow

Η Willow φαίνεται να απολαμβάνει το κάμπινγκ εξίσου με τον Rich .

Όχι όμως Ότι όλα μοιάζουν με αστεία και παιχνίδια, ο Rich εξηγούσε ότι η απόφαση δεν ήταν εύκολη και υπήρχε πολλή υλικοτεχνική υποστήριξη για να γίνει η περιπέτεια μια πιθανότητα, ειδικά αφού ήθελε να φέρει τη γάτα του μαζί.

Η αποκαλούμενη περιπέτεια του Rich είναι «ιδιόμορφη» αφού περιλαμβάνει μια γάτα.

Λέει ότι παρά τις πρόσθετες προκλήσεις που φέρνοει μια γάτα παντού, αξίζει τον κόπο. Η γάτα δεν φαίνεται να έχει παράπονα και η Rich είπε ότι δεν θα νιώθει σαν στο σπίτι του χωρίς να είναι εκεί η Willow.

Η Willow, αυτή είναι η γάτα που έκανε το φορτηγό μου ένα σπίτι και όλη την Αυστραλία κατώφλι της. Είναι η καλύτερη φίλη για ταξιδι! ”

@ VanCatMeowWhile Rich και Willow έχουν σχεδόν φτάσει στο σπίτι τους, το ζευγάρι δεν είναι έτοιμο να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής τους στο δρόμο μόλις ακόμα. Θέλουν να ζουν στο δρόμο και να αισθάνονται μια ισχυρή αίσθηση ευτυχίας και ικανοποίηση παρά το πόσο ανώμαλο μπορεί να φανεί ο τρόπος ζωής τους από τους ξένους που αναζητούν.

@ VanCatMeowLong

Πριν αρχίσουν να ταξιδεύουν, ο Rich υιοθέτησε τη Willow από κέντρο διάσωσης στο Χόμπαρτ της Τασμανίας. Ήταν περίπου έξι ετών εκείνη την εποχή. Η Willow είναι μια περίεργη γάτα που αγαπά να εξερευνει και μπορεί  να προσαρμοζεται καλά σε νέα περιβάλλοντα. Παρόλο που παραμένει προσεκτικη όταν δεν γνωρίζει μια περιοχή αυτός την βοηθά να μένει ασφαλης.

“Ξοδεύει τις περισσότερες μέρες για να αναχωρήσει στην κορυφή της οροφής, κάτω από το φορτηγό, ή να κοιμηθεί στον μεταφορέα της γάτας. Στις κρύες μέρες θα την βρείτε στο σπίτι με τις κουβέρτες μου “, γράφει ο Rich στην επίσημη σελίδα της Willow σχετικά με τη σελίδα.

@ VancatmeowRich πιστεύει ότι ταξιδεύει με Willow είναι ευκολότερο από το να ταξιδεύει κανείς με οποιοδήποτε σκύλο.Για έναν, η Willow είναι ανεξάρτητη και δεν χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Δεύτερον, κοιμάται πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναδυόμενος το απόγευμα για κάποιους grub και cuddles.

ο Rich ξεκίνησε μια επίσημη ιστοσελίδα όπου μπορείτε να ακολουθήσετε κατά μήκος των περιπετειών τους – κατάλληλα με τον τίτλο vancatmeow.com.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Rich στο Instagram, όπου ζευγάρι έχει αυξηθεί αρκετά δημοφιλές με πάνω από 99.000 οπαδούς!

Instagram, Facebook, VanCatMeow.com

Απο την Συντακτική ομάδα του fanpage.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό