Το κουτάβι που διασώθηκε από ένα Puppy Mill δεν γνώριζε καν πως να κοιμηθεί ξαπλωμένη

Έχοντας συνηθίσει να ζει σε ένα μικρό κλουβί, κοιμάται όρθια στο νέο της κρεβάτι. Δεν ξέρει να ξαπλώνει.

Η Ιορδανία σώθηκε από ένα Puppy Mill και οι συνθήκες που ζούσε ήταν τόσο άσχημες που δεν ήξερε καν πως να κοιμηθεί στο κρεβάτι της.

Είναι πάντα δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς μπορεί κάποιος να κακομεταχειρίζεται τα ζώα, αντί να τα αγκαλιάζει με αγάπη. Δυστυχώς, χιλιάδες ζώα ζουν κάτω από τρομερές συνθήκες και μπορούν μόνο να ονειρεύονται να αντιμετωπίζονται σαν οικογένεια. Η οργάνωση Releash Atlanta διέσωσε περίπου 700 σκύλους από ένα Puppy Mill στην Georgia και ένα από αυτά είναι ένα αξιολάτρευτο λευκό σκυλάκι. Τώρα ονομάζεται Jordan Knight και ζει σήμερα σε ένα άνετο και αγαπημένο περιβάλλον, κάτι που είναι μια εντελώς νέα κατάσταση γι ‘αυτόν.

Την πρώτη της νύχτα στο σπίτι της, η θετή μητέρα της Ιορδανίας ήθελε να νιώθει όσο το δυνατόν πιο άνετα, ώστε να σιγουρευτεί ότι η Ιορδανία είχε ένα ζεστό χώρο για να κοιμηθεί. Καθώς την παρακολουθούσα από κοντά, παρατήρησα ότι ενώ νύσταζε αποκοιμήθηκε ενώ στεκόταν ακόμα όρθια ακουμπώντας το κεφάλι της στο μαξιλάρι. Σύμφωνα με την Releash Ατλάντα, η Ιορδανία συνήθισε να κοιμάται σε ένα στενό κλουβί και αυτό εξηγεί γιατί ούτε καν προσπάθησε να ξαπλώσει για να κοιμηθεί.

Ευτυχώς, η Ιορδανία προσαρμόζεται σιγά σιγά στο νέο της περιβάλλον. Έζησε όμως νέα πράγματα όπως να έχει μια ημέρα σπα, να εξερευνήσει πολλά δωμάτια και να παίζει με άλλα σκυλιά. Μόλις είναι φυσικά και συναισθηματικά έτοιμη, η Ιορδανία θα είναι έτοιμη για υιοθεσία και ελπίζουμε ότι θα βρει το μόνιμο σπίτι της.

Η Ιορδανία έχει μεγάλη πρόοδο από την πρώτη νύχτα από την άποψη της σχέσης της με το κρεβάτι της. Ανεβαίνει και κάθετε στον καναπέ τώρα.

Σύμφωνα με τη Μελίσσα, τώρα στην Ιορδανία αρέσει να είναι στην παρέα με άλλα σκυλιά και αρχίζει σταδιακά να συνηθίζει στους ανθρώπους.

“Αφού την σώσαμε, κουνάει όλο και περισσότερο την ουρά της, αγαπά τα άλλα σκυλιά και πηγαίνει για ύπνο, το έμαθε αυτό με τη μίμηση”.

“Πριν, ποτέ δεν είχε περπάτησε στο γρασίδι και βασικά δεν ήξερε τι σημαίνει να περπατάς.”

Το βίντεο δείχνει επίσης πώς βάζει το πόδι της στο γρασίδι για πρώτη φορά στη ζωή της.

“Μαθαίνει να είναι σκύλος και είμαι πολύ χαρούμενη που το βλέπω αυτό. Κλαίω από χαρά κάθε φορά που βλέπω τα επιτεύγματά της”.

«Με πολύ αγάπη και προσοχή από την οικογένειά της, τελικά προσαρμόστηκε», έγραψε η Releash Atlanta. “Αυτά τα σκυλιά έχουν τραυματιστεί συναισθηματικά και διανοητικά … Είναι αδύνατο να περιμένουμε να αλλάξουν ξαφνικά σε μια νύχτα, αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σβήσουμε το παρελθόν τους και να το αντικαταστήσουμε με αγάπη, προσοχή και άνεση, ενώ μαθαίνουν όλο αυτό το νέο δικό τους κόσμο “.

Η Ιορδανία θα είναι έτοιμη για υιοθεσία μόλις είναι φυσικά και συναισθηματικά έτοιμη, και ελπίζουμε ότι θα βρει το σπίτι της για πάντα.

Δείτε το video:

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό