Οι χαριτωμένες μικτές φυλές σκύλων που αποδεικνύουν ότι υπάρχει τελειότητα στην ατέλεια

Τα σκυλιά είναι πιθανώς ένα από τα πιο διαφορετικά είδη στον πλανήτη. Εκατοντάδες χρόνια αναπαραγωγής δημιούργησαν ένα ευρύ φάσμα μοναδικών φυλών με δραστικά διαφορετικά χρώματα, τρίχωμα, μεγέθη και σχήματα. Αλλά τι συμβαίνει όταν παίρνετε μερικές από αυτές τις ξεχωριστές φυλές και συνδυάζετε τις πιο αξιοσημείωτες ιδιότητές τους; Παίρνετε αυτά τα αξιολάτρευτα χαριτωμένα σκυλιά , τα οποία συνδυάζουν τα καλύτερα και των δύο φυλών τους.

Είναι αμφισβητήσιμο εάν τα mutts ή τα καθαρόαιμα είναι, για παράδειγμα, καλύτερα. Οι καθαρές φυλές έχουν ένα προβλέψιμο σύνολο χαρακτηριστικών όπως το μέγεθος, το χρώμα και η ιδιοσυγκρασία που διασφαλίζει ότι γνωρίζετε, λίγο πολύ, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει το κουτάβι σας. Ωστόσο, οι καθαρές φυλές είναι συνήθως πολύ πιο ευαίσθητες σε γενετικές ασθένειες. Τα σκυλιά μικτής φυλής τείνουν να είναι πιο υγιή από αυτή την άποψη, αλλά μπορεί να έχουν προβλήματα συμπεριφοράς (ειδικά εάν έχουν υιοθετηθεί). Επίσης, εάν υιοθετήσετε ένα κουτάβι διασταύρωσης, μπορεί να μην έχετε ιδέα πόσο μεγάλο θα γίνει αυτό το σκυλί.

Η άλλη φωτεινή πλευρά αυτών των χαριτωμένων μικτών φυλών σκύλων είναι τα ονόματά τους «φυλής». Γνωρίζατε ότι ένα μείγμα Corgi και Poodle ονομάζεται Corgipoo; Ή ότι ένα Schnoodle είναι ένα Schnauzer και ένα μείγμα Poodle; Με αυτά τα έξυπνα ονόματα φυλής, δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείτε με την ονομασία του σκύλου σας.

Η φύση είναι απρόβλεπτη. Εντάξει, δεν είναι μόνο η φύση, μερικές φορές υπάρχουν ανθρώπινες παρεμβάσεις, αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη φύση της μητέρας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε μόνο τα καθαρόαιμα σκυλιά, αλλά μπορούμε επίσης να απολαύσουμε τη συντροφιά μικτών φυλών σκυλιών που είναι τόσο μοναδικές όσο είναι εξαιρετικά χαριτωμένες, και φυσικά: πανέμορφα.

Ένας Pomsky

Αυτή η αλεπού σκυλί ονομάζεται Mya και είναι μια διασταύρωση μεταξύ ενός Husky και ενός Pomeranian. Αποδεικνύει ότι ένα μείγμα φυλών σκύλων μπορεί να είναι εξαιρετικά χαριτωμένο και πανέμορφο! Κοιτάξτε αυτά τα συναρπαστικά μπλε μάτια! Και σας δίνουν πραγματικά τις αισθήσεις με αυτή την όμορφη πορτοκαλί γούνα!

Η επόμενη καταχώρισή μας μπορεί να μην είναι τόσο όμορφη, αλλά είναι σίγουρα χαριτωμένη!

Ένα Bas-pei

Αυτό το μικρό πλάσμα είναι το αποτέλεσμα της ανάμειξης ενός Shar-pei και ενός κυνηγόσκυλου Basset. Πήρε τις ρυτίδες του από τη μαμά του, την Shar-pei, αλλά πήρε τις μετρήσεις του σώματος από το Basset Hund. Τι παράξενος συνδυασμός! Αλλά αναμφισβήτητα χαριτωμένο!

Ας προχωρήσουμε σε μια χνουδωτή μικτή φυλή.

Ένα Schnoodle

Αυτό το γούνινο ζώο έχει πιθανώς το πιο αστείο όνομα κάθε σκύλου, αλλά είναι τόσο υπέροχο! Είναι ένα μείγμα μεταξύ Schnauzer και Poodle, οπότε είναι μικρό και φυσικά υποαλλεργικό. Η μίξη αυτών των δύο σκύλων τελείωσε με την προσθήκη ενός εξαιρετικά χαριτωμένου και χνουδωτού φίλου!

Τώρα ας προχωρήσουμε σε έναν από τους μικρότερους φίλους μας.

Ένα Dorgi

Αυτό το μικρό σκυλί είναι πολύ χαριτωμένο για να το χειριστεί! Προέρχεται από τους γονείς της Δαλματίας και του Pembroke Welsh Corgi. Πρόκειται για μια σύντομη και ανθεκτική έκδοση του κομψού Δαλματία, αλλά αυτά τα σημεία αποτελούν τα πάντα!

Ένα Bullpug

Ή ένα σφάλμα; Αυτό το γλυκούλη έχει Pug και Bull ως γονείς. Έτσι, ως αποτέλεσμα, μοιάζει με Bull με κεφάλι Pug. Είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα Pug, αλλά και ελαφρώς πιο φιλικό από το Bull. Ένας τέλειος συνδυασμός αν μας ρωτήσετε!

Η επόμενη καταχώρισή μας μπορεί να είναι λίγο πιο περίεργη.

Ένα Cocker-Pei

Αυτό το ενθουσιασμένο κουτάβι είναι μια διασταύρωση μεταξύ του Cocker Spaniel και του A Shar-pei. Αυτό το καθιστά μια τέλεια ισορροπημένη ποσότητα ρυτίδων, μεγάλα κουταβίσια μάτια και χαλαρό δέρμα Cocker Spaniel. Το χρυσό χρώμα εξισορροπεί επίσης το μείγμα. Τι ωραίο αποτέλεσμα!

Ένα Chug

Αυτό το μικρό fella είναι ένα μείγμα Pug και Chihuahua. Με τα τεράστια μάτια του Pug, φαίνεται πάντα να ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει. Με το μέγεθός του να βρίσκεται κάπου μεταξύ του Pug και του Chihuahua, είναι ένας τέλειος μικρός φίλος που έχεις γύρω από το σπίτι!

Η επόμενη καταχώρισή μας μπορεί να είναι η πιο χαριτωμένη μέχρι τώρα ..

Ένα Dalmachshund

Κοιτάξτε αυτό το μπλε μάτι! Αυτό το μικρό πλάσμα είναι αυτό που συμβαίνει όταν συνδυάζετε ένα Dalmatian και ένα Dachshund! Είναι βασικά μια σύντομη έκδοση της Δαλματίας. Ή μια διακεκομμένη έκδοση ενός Dachshund; Πιθανώς και οι δύο αυτές δηλώσεις είναι αληθινές, και είναι απλώς καταπληκτικό.

Ένα Dachtriever

Αυτό το αποφασισμένο κουτάβι είναι ένα μείγμα μεταξύ ενός Dachshund και ενός Golden Retriever. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την όμορφη χρυσή γούνα και τα ακαταμάχητα χαριτωμένα κοντά πόδια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι τόσο θαρραλέος!

Δώστε την αγάπη σας- Αυτά τα σκυλιά μικτής φυλής αποδεικνύουν ότι το καθαρόαιμο δεν είναι πάντα τέλειο!

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό