Τουρίστρια βρήκε ένα τραυματισμένο σκυλάκι, το υιοθέτησε και το πήρε στο ταξίδι μαζί της

Οι ειδικοί προτείνουν ότι όταν τερματίζετε μια σχέση να εστιάζετε στον εαυτό σας και να κάνετε δραστηριότητες που σας αρέσουν πολύ. Και αυτό ακριβώς έκανε μια γυναίκα της Πενσιλβανίας, η Jessica Haltzman, η οποία μετά από έναν οδυνηρό χωρισμό αποφάσισε να κάνει ένα μακρύ ταξίδι. Αλλά κατέληξε να βρει κάποιον άλλο.

Η Haltzman, που ήταν μέρος των δυνάμεων της AmeriCorps, ήταν αποφασισμένη να περιοδεύσει στην Ασία μόλις τελειώσει η υπηρεσία της. Έτσι δεν περίμενε ούτε μια μέρα και μετά την προθεσμία, πήρε ένα αεροπλάνο για την Ινδία.

Ήθελα να βοηθήσω και αυτό έκανα

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η περιπέτειά της ήταν να στηρίξει το Sadhana Forest, έναν οργανισμό που βοηθά στην αναδάσωση σε αυτήν τη χώρα. Ενώ έμενε σε έναν ξενώνα στο Νέο Δελχί, είχε μια τυχαία συνάντηση με το ποιος θα γινόταν ο σύντροφός της.
Βρήκε ένα τραυματισμένο κουτάβι

Την αυγή, η Τζέσικα άκουσε μια θλιβερή κραυγή από τον δρόμο, οπότε πήγε στο μέρος και βρήκε ένα μικρό κουτάβι ξαπλωμένο στο δρόμο.

Ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι χρειαζόταν να σωθεί .
Απλώς ήθελα να σωθεί

Η νεαρή γυναίκα πήρε το κουτάβι, το οποίο ήταν τραυματισμένο σοβαρά και υπέφερε από πόνο.

Έτρεξα στους δρόμους του Νέου Δελχί αναζητώντας απεγνωσμένα έναν κτηνίατρο. Τελικά ένα αγόρι με οδήγησε σε ένα που ήταν ανοιχτό.
Το μόνο που είχε σημασία είναι ότι ήταν εντάξει

Και οι δύο πλευρές του ισχίου του κουταβιού ήταν σπασμένες, επιπλέον, είχε μια μολυσμένη πληγή. Ο κτηνίατρος έδεσε τα πόδια του και του έδωσε φάρμακο για να τον βοηθήσει να ανακάμψει. Εν τω μεταξύ, η Τζέσικα πήγε και αγόρασε ότι χρειαζόταν για να φροντίσει τον νέο της φίλο.

Φυσικά ήταν πολύ ανήσυχη. Είχε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει και τώρα είχε το μικρό κουτάβι. Πώς θα μπορούσε να συνεχίζει να ταξιδεύει στην Ασία;
Δεν μπορώ να το εγκαταλείψω

Έτσι αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδιά της και ακύρωσε την επόμενη πτήση της που ήτα για το Νεπάλ. Αντ ‘αυτού, αγόρασε ένα εισιτήριο λεωφορείου για να μπορέσει να πάρει το κουτάβι μαζί της. Πήρε τα απαραίτητα για να είναι άνετα και τα φάρμακα που είχαν συνταγογραφηθεί.

Ήταν μια μπάλα, δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Δεν μπορούσα να εγκαταλείψω το μικρό σκυλί.
Έκανα ότι ήταν απαραίτητο για να την πάρω μαζί μου

Ευτυχώς γι ‘αυτήν, η νέα της φίλη ήταν πολύ ήρεμη, παιχνιδιάρικη και φιλική, επιτρέποντάς της να συνεχίσει το ταξίδι της. Αποφάσισε να την ονομάσει Δελχί , από την πόλη στην οποία είχαν γνωριστεί.

Ο επόμενος προορισμός τους ήταν το Βαρανάσι και μετά έφυγαν για το Κατμαντού. Συνολικά, ταξίδεψαν 24 ώρες με λεωφορείο.

Η Δελχί ήταν πολύ καλή, κοιμόταν στο μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού μας και δεν είχε ατυχήματα. Ήταν ένας άγγελος.

Σύντομα ανακάλυψε ότι οι δύο είχαν πολλά κοινά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης για το ταξίδι και τη φύση.

Έχει κατακτήσει όλους όσους τον γνώρισαν και έχει κάνει πολλούς φίλους.

Ωστόσο, η Δελχί χρειάζεται ακόμη ξεκούραση για να ανακάμψει πλήρως από τους τραυματισμούς της, οπότε αφού πάνε στην Ταϊλάνδη, αυτή και η Τζέσικα θα πρέπει να χωριστούν, αλλά μόνο προσωρινά.

Ευτυχώς, θα συναντήσω τη μητέρα μου στην Ταϊλάνδη. Θα έρθει με μια πτήση για να πάρει σπίτι τη Δελχί ενώ εγώ θα συνεχίζω το ταξίδι μου. Θα την ξαναειδωθούμε τον Φεβρουάριο. Η μαμά μου θα την φροντίσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα είναι ένα καλά φροντισμένο σκυλάκι.
Θα έχουν νέες περιπέτειες μαζί

Όταν η νέα φίλη της επιστρέψει στο σπίτι, αυτή και η Δελχί θα ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια μαζί, καθώς η Τζέσικα σχεδιάζει να μετακομίσει από την Πενσυλβάνια στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον.

Θα είναι το περιπετειώδες σκυλάκι μου. Και σκοπεύω να ταξιδέψω μαζί της σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και διεθνώς.

Η Haltzman θέλει να ευαισθητοποιήσει την ανάγκη υιοθέτησης ζώων και σκοπεύει να ανοίξει το δικό της καταφύγιο στο μέλλον.
«Έπρεπε να βρούμε ο ένας τον άλλον».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό