Η απελπισμένη μαμά σκυλίτσα ζητά βοήθεια και βρίσκει διασώστες για τα κουτάβια της

Απελπισμένη, σταμάτησε την κίνηση για βοήθεια και καθοδήγησε τους ανθρώπους να σώσουν τα μικρά της

Σταματούν το αυτοκίνητο για να σώσουν ένα σκυλί, αλλά σώζουν 9

Τα σκυλιά δεν έχουν το δώρο της ομιλίας, αλλά ξέρουν ακριβώς πώς να γίνουν κατανοητά και όταν χρειάζεται ξέρουν πώς να ζητήσουν βοήθεια .
Αυτή είναι μια από τις πολλές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα και που αγωνίζονται να δώσουν μια καλύτερη ζωή σε εγκαταλελειμμένα ή κακοποιημένα σκυλιά και γάτες. Την αποκαλούν «Άγγελο του Σεράγεβο», αλλά το όνομά της είναι Adina. Είναι μια γυναίκα που αφιερώνει τη ζωή της για να σώσει ζώα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και αυτό που πρόκειται να σας πω είναι μία από τις πολλές καταστάσεις που συχνά αντιμετωπίζει.

Όλα ξεκίνησαν ένα πρωί, οδηγούσε σε έναν ήσυχο δρόμο με έναν φίλο, και όπως συμβαίνει συχνά, η προσοχή της τραβήχτηκε από έναν σκύλο που κάθεται στη μέση του δρόμου.

Προφανώς σταμάτησαν για να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον φτωχό σκύλο και ίσως να τον πάρουν μαζί τους αν μπορούσαν να τον πιάσουν, αλλά δεν περίμεναν αυτό που θα έβλεπαν…. τι θα συνέβαινε. Η Adina βγήκε από το αυτοκίνητο και αμέσως παρατήρησε ότι ο σκύλος ήταν τραυματισμένος και πολύ παραμελημένος, πιθανώς αδέσποτος από την περιοχή.

Πλησίασε με προσοχή και υπομονή, αλλά μόλις ήταν αρκετά κοντά, ο σκύλος σηκώθηκε και έφυγε προς την άλλη άκρη του δρόμου. Το κορίτσι δεν είχε καμία πρόθεση να αφήσει το τραυματισμένο σκυλί σε αυτό το έρημο μέρος, οπότε πήρε λίγο φαγητό για να δελεάσει το ζώο προς αυτήν. Ο σκύλος την πλησίασε ήρεμα, φαινόταν ελκυστικό το φαγητό, αλλά αντί να σταματήσει, συνέχισε να περπατάει πέρα ​​από την άκρη του δρόμου και στη συνέχεια σταμάτησε και την κοίταξε.

«Προσπάθησα να πλησιάσω ξανά, αλλά έφυγε και μετά σταμάτησε να με κοιτάξει ξανά. Κατάλαβα πως το σκυλάκι ήθελε να τον ακολουθήσω », εξήγησε η Adina. Περπατούσαν για περίπου μισό χιλιόμετρο, ο σκύλος μπροστά και το κορίτσι με τη φίλη της από πίσω, στη συνέχεια βρέθηκαν μπροστά σε ένα είδος παλιού υπόστεγου. Φαινόταν εγκαταλελειμμένο, αλλά τα κλάματα κάποιων κουταβιών μπορούσαν να ακουστούν. Σε αυτό το σημείο η Adina κατάλαβε την κατάσταση, ή τουλάχιστον σκέφτηκε.

Άνοιξε την πόρτα σιγά, αλλά προς έκπληξή της βρέθηκε μπροστά σε έναν ηλικιωμένο κύριο που άρχισε να φωνάζει . Ο άντρας μισούσε τα σκυλιά και ήθελε να απαλλαγεί από τα κουτάβια αφήνοντάς τα να λιμοκτονούν. Αυτό ειπώθηκε από τη σύζυγο του γέρου στην Adina, η οποία αμέσως μαζί της όταν άκουσε τον άντρα της να φωνάζει. Η γυναίκα ταΐζει τα παιδιά κρυφά, αλλά δεν θα ζούσαν πολύ γιατί ο σύζυγός της είχε αποφασίσει να τα εγκαταλείψει στο δάσος.

Η Adina προσφέρθηκε αμέσως να πάρει τα κουτάβια και τη μητέρα μαζί της. Το γλυκό σκυλί που τους οδήγησε στο υπόστεγο άρχισε να κινεί την ουρά της και να φιλάει την Adina μόλις την είδε να κουβαλάει τα κουτάβια της στο αυτοκίνητο.

Η τραυματισμένη μαμά μπήκε ακόμη με τη δική της ελεύθερη βούληση, σαν να κατάλαβε ότι τελικά και τα κουτάβια της ήταν ασφαλή.

Στο τέλος η Adina συνειδητοποίησε ότι ήταν ο σκύλος που την επέλεξε να σώσει τα κουτάβια της και την άφησε να καθίσει στο αυτοκίνητο ελεύθερα. Το γλυκό σκυλί δεν σταμάτησε ποτέ να ευχαριστεί το κορίτσι. Όλες οι ψυχές μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο όπου η ίδια η Adina τις φροντίζει, με την ελπίδα ότι σύντομα θα υιοθετηθούν. Ευτυχώς, όλα είναι καλά, απλά ελπίζω ότι σύντομα θα βρουν μια οικογένεια πρόθυμη να τους δώσει όλη την αγάπη που τους αξίζει. “Εάν η μητέρα δεν υιοθετηθεί, θα την κρατήσω μαζί μου, είναι ένα πολύ γλυκό και πολύ έξυπνο σκυλί”

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό