Σκυλίτσα γεννάει 10 Κουταβάκια αλλά ΑΥΤΟ που παρατήρησαν στο Ένατο, Σόκαρε τους πάντες!

Τα σκυλιά βοηθοί πρέπει να περάσουν από αυστηρή εκπαίδευση, που αρχίζει συνήθως σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση τους. Έχουν εκπαιδευτεί για να βοηθούν σε συγκεκριμένες εργασίες και συγκεκριμένα ατόμα ή ομάδες ατόμων. Από το άνοιγμα πράγματων μέχρι και το ανοιγοκλείνουν διακόπτες! Χρειάζεται πολλή πειθαρχία και κατάρτιση, χωρίς περισπασμούς από το σκυλί. Και μερικές φορές δεν τα καταφέρνουν…

Τέτοια ήταν και η περίπτωση της Judy Fridono και του Ricochet. Η Judy εκπαίδευε τον Ricochet από τότε που ήταν κουτάβι, αλλά ο χαρακτήρας του απλά δεν έκανε για να γίνει βοηθός. Ενώ ήταν καλός, δεν ήταν πειθαρχημένος καθώς αφαιρούνταν εύκολα, ειδικά από τα πουλιά! Παρ’ όλα αυτά, η Judy κατέληξε να αποδεχτεί τον Ricochet όπως ήταν. Μόλις τον άφησαν πραγματικά να “λάμψει”, ανακάλυψε πως όλα ήταν δυνατά!

Αυτή η όμορφη ιστορία αναφέρεται σε αυτό που όλοι θέλουμε: να μας ενθαρρύνουν να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε… να είμαστε αποδεκοί… να βρούμε το σκοπό της ζωής μας και να γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα μας.

Credits: I Freaking Love Animals

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό