Εξαντλημένη Μαμά ξυπνά το Μωρό της κάθε φορά που εκείνο Βήχει. Ο Λόγος; Ο εφιάλτης Κάθε Γονιού!

Τον Νοέμβριο του 2015, η Rebecca Marreman ήταν εξαντλημένη και ανησυχούσε γιατί το 4 μηνών μωράκι της είχε αναπτύξει κοκκύτη, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας στα μωρά.

Η Rebecca μοιράστηκε το παρακάτω βίντεο στο Facebook, σε μια προσπάθειά της να ενημερώσει για τον κοκκύτη και τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορούν να τον αποφύγουν.

Σύμφωνα με το CDC, “Ο κοκκύτης μπορεί να προκαλέσει βίαιο και τραχύ βήχα, ξανά και ξανά, μέχρι ο αέρας να φύγει από τους πνεύμονες και να είστε αναγκασμένοι να εισπνεύσετε με ένα δυνατό ήχο. Παρόλο που συχνά κάποιος με κοκκύτη εξαντλείται από τον βήχα, συνήθως στο ενδιάμεσο είναι αρκετά καλά. Ο βήχας γίνεται συχνός και η ασθένεια γίνεται πιο άσχημη, ενώ εμφανίζεται πιο συχνά τη νύχτα καιμπορεί να συνεχιστεί έως και 10 εβδομάδες ή και περισσότερο. Η ανάκαμψη από τον κοκκύτη συμβαίνει σιγά-σιγά και ο βήχας γίνεται πιο ήπιος και λιγότερο συχνός. Ωστόσο, μπορεί να επιστρέψει με άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Η Rebecca έγραψε τα εξής: “Εντάξει, ξέρω ότι τα έχω πει. Αλλά είμαι κουρασμένη. Πολύ κουρασμένη. Πάνω από 3 εβδομάδες τώρα, ξυπνάω κάθε φορά που το αγοράκι μου βήχει γιατί φοβάμαι ότι θα σταματήσει να αναπνέει. Κάθε φορά. Δεν μπορώ και δεν θα παραδώσω αυτό το καθήκον σε κανέναν άλλο, γιατί απλά νυστάζω. Έτσι, για όσους από εσάς κάθεστε και είστε σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να εμβολιάσετε τον εαυτό σας και τα παιδιά… ίσως αυτό το βίντεο να σας πείσει.

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας