Μετά από 14 χρόνια ζωής στο καταφύγιο της Σύρου, μια σκυλίτσα βρήκε σπίτι στην Αγγλία

Για μια υπέροχη υιοθεσία ηλικιωμένης σκυλίτσας διαβάζουμε στη σελίδα του Syros Stray Animal Shelter/ Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Σύρου https://www.facebook.com/syrosstrayanimalshelter/?epa=SEARCH_BOX , κάτι που δείχνει ότι πάντα υπάρχει η ελπίδα για όλους μας.

Ο λόγος για την όμορφη σκυλίτσα με το όνομα Κούκυ. Η Κούκυ ήταν από τα πρώτα σκυλάκια που πήγαν να ζήσουν στο καταφύγιο της Σύρου. Και αυτό πριν από περίπου 14 χρόνια.

Οι εθελοντές την είχαν βρει δύο μηνών κουταβάκι μαζί με τα αδερφάκια της να κρέμονται από τα κλαδιά ενός δέντρου καθώς κάποιος είχε δέσει τα ποδαράκια τους με σύρμα.

Στο καταφύγιο η Κούκυ ήταν ένα υπέροχο πλάσμα που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Υπομονετική, ήρεμη και αξιαγάπητη, έζησε εκεί περίπου 14 χρόνια. Οι εθελοντές κάνουν λόγο για ένα πλάσμα που τους έμαθε τι σημαίνει άδολη αγάπη.

Και η τύχη χαμογέλασε στην ηλικιωμένη σκυλίτσα μετά από τόσα χρόνια. Σε μια ηλικία που σπάνια κάποιος υιοθετεί ένα ζώο. Στη χώρα μας μάλιστα η ηλικία αυτή είναι εντελώς απαγορευτική. Όλοι θέλουν κουτάβι ή ένα ζώο πολύ μικρό. Τα μεγάλα πεθαίνουν στα κλουβιά των καταφυγίων.

Όχι όμως η Κούκυ. Η Κούκυ, με τη βοήθεια των εθελοντών του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Σύρου, στάθηκε απίστευτα τυχερή. Άργησε αλλά η τύχη της χαμογέλασε, καθώς ένα ζευγάρι από την Αγγλία δεν νοιάστηκε για την ηλικία της και άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του για αυτή, δίνοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει και αυτή ευτυχισμένη σε σπίτι.

Η σκυλίτσα ταξίδεψε από τη Σύρο για Αγγλία να συναντήσει τους νέους της γονείς. Η ζωή της έχει πλέον αλλάξει. Ζει την απόλυτη ευτυχία. Δείτε τις φωτογραφίες και σκεφτείτε να υιοθετήσετε και εσείς ένα ζωάκι σε μεγάλη ηλικία.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό