Η Ξεκαρδιστική στιγμή που μία Μητέρα βάζει την Μπέμπα της να “Συζητήσει” με μια Κατσίκα, θα σας φτιάξει τη Μέρα!

Τα παιδιά βλέπουν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο από ό, τι κάνουμε εμείς οι μεγάλοι! Τα πάντα τους φαίνονται διασκεδαστικά, καθαρά και βολικά!

Έτσι, όταν ένα μικρό κατσικάκι αποφάσισε να κάνει ένα αστείο ήχο, αυτή η μικρή άρχισε να την μιμείται! Η «συνομιλία» που ακολουθεί είναι ανεκτίμητη! Ελπίζουμε η μαμά της να κρατήσει αυτό το υλικό για πάντα!

Ένας ειδικός για τις κατσίκες, ο Δρ Ντάνιελ Γουόλσον από το Τέξας, δήλωσε ότι οι αίγες μπορεί να κάνουν αυτό το θόρυβο, που ονομάζεται «βέλασμα», για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η μαμά κατσίκα βελάζει και κάνει έκκληση στα μικρά της να περπατούν δίπλα δίπλα και οι μικρές κατσίκες βελάζουν για να καλέσουν την μαμά τους. Οι κατσίκες επίσης, «φωνάζουν» όταν βαρεθούν. Αυτό το μικρό κατσίκι πιθανότατα βέλαξε στη μητέρα του για να το σώσει από τους ανθρώπους ή να πει ένα «γεια» στη νέα του φίλη!

Αυτό το κοριτσάκι μόλις μαθαίνει να κάνει θορύβους και ο ήχος της είναι πάρα πολύ συναρπαστικός για να περάσει απαρατήρητος! Η σύνδεση αυτής της μικρής με την κατσίκα είναι άξια θαυμασμού και πολύ γέλιου.

Ακούστε τη συνομιλία τους στο παρακάτω βίντεο!

Credit: FaithTap

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό